“Oltáskampány – Te hogy csinálnád?” c. Hackathon verseny

“A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság (MEMT) a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központtal (EMK) közösen, az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája és a Magyar Tudományos Akadémia Fenntartható Fejlődés Elnöki Bizottsága szakmai támogatásával szervezi meg az „Oltáskampány – Te hogy csinálnád?” hackathont, egy innovációs versenyt egyetemi hallgatók számára. Több tudományterület – többek között az informatika, az egészségügy, és a kommunikáció – kapcsolódik és dolgozik össze ezen az ötletversenyen, kiegészülve jövendőbeli kreatív szakemberekkel.
Versenyünk az egyik legégetőbb társadalmi problémára próbál reflektálni, a COVID vakcinációra, mint a járványkezelés legfontosabb pontjára.
Te hogy csinálnád? – Hiszünk abban, hogy az emberek meggyőzhetőek! Olyan egyetemi hallgatókat várunk, akik csapatban kreatív és hatékony megoldást tudnak kitalálni, kidolgozni és előadni.
A versenyt a pandémiára való tekintettel online rendezzük meg 2021. december 10-11-én. Az első három helyezett – az Innovációs és Tehchnológiai Minisztérium támogatásának köszönhetően – jelentős pénzjutalomban részesül, amelynek egy részét a megoldásuk, kampányuk megvalósítására fordítják.
A MEMT Facebook oldalán folyamatosan frissítjük a híreket, a weboldalán pedig további információk érhetők el:

https://www.facebook.com/events/200820542132563/?ref=newsfeed

https://memt.hu/oltaskampany-te-hogy-csinalnad/

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzhRUtqO6_QJ2G9CMk1bIARdBy2RYpoxjtTjW472lWRffqAg/formrestricted

 

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar a SARS-CoV-2 koronavírus okozta járványügyi helyzetben a védekezéssel összefüggő kirendeléssel kapcsolatos adatkezelés tárgyában

ADATLAP SARS-CoV-2 antigén gyorsteszt (továbbiakban: gyorsteszt) módszerrel történő vizsgálathoz
DATA SHEET for testing with SARS-CoV-2 antigen rapid test (hereinafter: rapid test)
DATENBLATT ARSCoV2 AntigenSchnelltest (nachstehend: Schnelltest)

Tantárgyak oktatási formája a 2020/2021-es tanév tavaszi szemeszterében

Járványügyi rendelkezések

Kérvények (formanyomtatványok hallgatók részére)

Kérelem vizsgaidőszak meghosszabbítására

Kérelem szakdolgozat leadási határidő módosításáról