Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - október 03.
539661 Összes oltás

Milyen változásokat hoz a közös munka a Kavics életében? Mi az, ami marad és mi az, ami megújul a programunkban?

Ami marad:

A Kavics, mint közösség ugyanúgy megmarad azt ETK falai között. Ez azt jelenti, hogy továbbra is szervezünk lelkes résztvevő tagjaink és senior mentoraink segítségével különböző jobbnál jobb, hallgatói létet színesítő programot: ilyenek akár a jóga órák, a természetjáró túrák, a szakest programok, illetve bármi, amire van igény. Az egyetemi tanulmányok kiegészítésére, a nehezebb tárgyakból való lemorzsolódás csökkentésére a tanulószobák szervezését is folytatja a Kavics. Idén is el fog indulni reményeink szerint a sokatok által keresett anatómia és élettan tanulószoba.  Továbbra is fogunk menni középiskolába pályaorientálni és prevenciós programokat tartani.

Biztatunk mindenkit, akinek van kedve a fenti programok szervezéséhez, bővítéséhez és színesítéséhez csatlakozni jelentkezzen hozzánk bátran a kavics@se-etk.hu email címen a „szeretnék részt venni a Fejlesztőiroda közéleti tevékenységeiben” jeligével.

Ami megújul:

A Kavics Mentorprogram mentorálással kapcsolatos szervezése túlnőtt az ETK falain, és egy szuper csapatra talált az ÁOK-on működő Mentorprogram szervezői személyében. Az idei félévben pilot programként indul a Kavics + ÁOK Mentorprogram kollaborációja. Ha beválik mindenki számára, akkor a jövőben folytatjuk! A kollaborációnak köszönhetően lehetőség lesz már az egyetemi tanulmányok során megtapasztalni a résztvevőknek az interdiszciplináris szemléletet, a team munkát és nem utolsó sorban azt, ami aztán hivatásotokban is kulcs lesz, kompetenciakörön belül a legjobbat nyújtani, segíteni. Az összefogás pozitív hozadéka az is, hogy az ETK-s hallgatók is tudnak kreditet kapni a mentorképzésért és a mentori feladatok teljesítéséért. A mentorképzési kurzussal olyan pszichológiai, kommunikációs és szociális készségeket sajátíthattok el, gyakorolhattok, amelyek a beteggel/pácienssel való kapcsolat kialakításának, gyógyításának is elengedhetetlen alapjait képezik.

Az alábbi linken tudsz jelentkezni mentornak, ha legalább másodéves hallgató vagy:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnVvGIXgVOsYSRqMy7ml2ovCuXS3JFrXivVCkACvr-VLtrag/viewform

Jelentkezési határidő: szeptember 5. 24:00.

forrás: Kavics Mentorprogram

 

Repcsák Regina, koordinátor