A 250. évi jubileumi programsorozat részeként idén is megrendezésre kerül a PhD Tudományos Napok, melynek célja, hogy lehetőséget adjon eddigi eredmények bemutatására, egyben az előadói szerep gyakorlására, prezentációs technikák fejlesztésére.

A konferencia időpontja és helyszíne: 2020. március 16-18. Elméleti Orvostudományi Központ (Budapest, Tűzoltó utca 37-47.)

Az absztrakt leadás határideje: 2020. február 12. (kizárólag angol nyelvű absztraktot lehet beküldeni,az absztraktokból online absztrakt füzet készül )

Az poszter vagy oral prezentációk nyelve magyar és angol is lehet.

A választott nyelvet kérjük, hogy az absztrakt feltöltésekor jelöljék meg.

A besorolás oral vagy poszter szekcióba témánként a szakmai bizottság döntése után készül el.

https://phd.kmcongress.com/

A Tudományos Napok jó lehetőség a kapcsolatteremtésre és egymás munkáinak megismerésére.

A konferencia az Új Nemzeti Kiválósági Program hivatalos rendezvénye, amelyen a 2019-ben támogatást elnyert doktoranduszok, doktorjelöltek és posztdoktorok mutatják be tudományos eredményeiket.

Felhívjuk a 2019. évi ÚNKP nyertes doktorandusz és doktorjelöltek figyelmét, hogy a konferencián történő részvétel számukra kötelező.


A konferencia kötelezően választható (KV-kóddal ) PhD kurzusként meghirdetésre kerül a Neptunban.

A február 1-14 között a regisztrációs időszakban a Neptun-on keresztül felvehető, február 14 után Kelemen Dávid Márk tanulmányi ügyintéző segítségével vehető fel.(kelemen.david@semmeleis-univ.hu)

(1 kreditpont a részvétel absztrakt nélkül, 2 kreditpont a poszter vagy oral szekcióban történő részvétel, 3 kreditpont szekcíó díjazott)

A programon a társegyetemek hallgatói és külföldi vendéghallgatók is részt vesznek.

Idén is érdemes lesz ellátogatni a PhD Napokra!

Doktori Iskola
Doktorandusz Önkormányzat