Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. április 11.
141228 Összes oltás
13281 Beoltott Semmelweis Polgár

Az egészségügyi menedzsment képzés sikere, hogy 2010 óta kötelező eleme az orvosi és a fogorvosi rezidens törzsképzésnek. A kurzuson a hallgatók komplex tudásra tesznek szert az egészségügyi rendszer működéséről, miközben megismerkednek az egészségügyi menedzsment legfontosabb fogalmaival és aktuális kérdéseivel.

Képzésfelelős: Dr. Szócska Miklós
Képzési forma: kötelező törzsképzési tanfolyam
Képzés hossza: 10 nap
A következő képzés időpontja: 2020. május 18-29., FOK rezidens kollégák részére
Képzés helyszíne: SE-FOK Oktatási Centrum (1088 Budapest, Szentkirályi u. 47.) Árkövy József előadóterm

Követelmények:

  • A képzés során maximum 3 nap hiányzást tudunk engedélyezni.
  • A jelenléti íven csak saját orvosi pecséttel ellátott aláírást tudunk elismerni, így kérjük, minden alkalomra hozza magával pecsétjét!
  • A képzés írásbeli teszttel zárul, melyet 60%-tól tudunk sikeres vizsgának elfogadni. Az eredményekkel kapcsolatos információkat honlapunkon tesszük közzé, előreláthatólag augusztus hónapban.

Lezajlott képzések adminisztrációja:

Kedves Rezidens Kollégák!

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a 2020. május 18-29. között lezajlott FOK rezidens törzsképzésen minden vizsgára engedhető és vizsgán részt vevő sikeres vizsgát tett.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy az indexbe történő igazolás beírására az EMK-ban (1125 Budapest, Kútvölgyi út 2.) csak 2020. július 1-től december 31-ig, munkaidőben (08:00-16:00) van lehetőség.
/Az EMK-nál előzetes bejelentkezés nem szükséges a dokumentáláshoz, mivel a névsor és az aláíróív a megadott határidőig minden nap rendelkezésre áll./

Kérjük, hogy a rezidens törzsképzéssel kapcsolatos további kérdéseikkel keressék a SE FOK Szak- és Továbbképzési Titkárságot!


Előadások:

A rezidens képzés előadásait az alábbi linken éri el a képzés kezdetén megadott jelszóval.

További információ:
Nebehaj Orsolya – programkoordinátor
Email: nebehaj.orsolya@emk.semmelweis.hu
Telefon: +36 20 670 1443