Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. október 20.
405407 Összes oltás

A Betegbiztonsági koordinátor távoktatási tananyag a betegbiztonsági ismeretek minél szélesebb körű terjesztése érdekében a TÁMOP-6.2.2/B-09/2-2010-0006 projekt keretében jött létre. A kurzus célja, hogy elősegítse a témakör mélyebb megismerését és a kapcsolódó módszertani ismeretek elsajátítását az egészségügyi dolgozók körében, ezáltal hozzájárulva a betegbiztonságot támogató szervezeti kultúra kialakításához, a nemkívánatos események előfordulásának csökkentéséhez az egészségügyi intézményekben. A képzés célcsoportja: betegágy mellett dolgozó szakorvosok, valamint betegellátásban közvetlenül érintett szakdolgozók, minőségügyi vezetők és munkatársaik.

Bár a tananyag nyilvánosan hozzáférhető, további felhasználása csak a Szerzők írásbeli engedélyével lehetséges, a tananyagra épülő kurzus indítására csak a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának van jogosultsága.

A képzési program az igények és visszajelzések figyelembevételével folyamatosan fejlesztés alatt áll, ezért kérjük, hogy véleményét, javaslatait, tanulási tapasztalatait, ossza meg velünk a kepzes@nevesforum.hu email címen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a távoktatási felület oldalán a regisztráció átmenetileg csak emailes jelentkezéssel történik.
Regisztrációs igényét kérjük, jelezze a kepzes@nevesforum.hu email címen.

Tovább a távoktatási rendszer oldalára