Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. november 28.
465042 Összes oltás

Nagyvárad téri Elméleti Tömb (NET)
1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. 

Nagyváradtéri Elméleti Tömb

A Nagyvárad téri Elméleti Tömb (NET) épületében, az első emeleten található a munkanapokon 9 órától 17 óráig nyitva tartó Diákcentrum (DC), ahol közel 50 számítógép áll a hallgatók rendelkezésére, ingyenes, egyetemi belső hálózatról működő internetkapcsolattal. Az ingyenes szkennelési lehetőség mellett a Diákcentrum előtti folyosón (Híd) zárható szekrényekben biztosítja a Hallgatói Önkormányzat az értékmegőrzést. A  Hallgatói Centrumban (Akvárium) a HÖK-iroda és az IÖCS-iroda mellett az egyetemi hallgatók számára felszerelt, igényes környezetben kialakított közösségi helyiség található. A Hallgatói Centrum hétköznaponként 8 órától 20 óráig bármely egyetemi hallgató számára látogatható.


Elméleti Orvostudományi Központ 
1094 Bp., Tűzoltó u. 37-47.

A 2008-ban épült Elméleti Orvostudományi Központban elsősorban a különböző elméleti alapokat nyújtó intézetek gyakorlótermei és kutatólaboratóriumai helyezkednek el.  A földszinti előadótermek mellett két büfé és számos tanulásra kialakított tér várja a hallgatókat.


foci

Fogorvostudományi Kar Oktatási Centrum
1088 Bp. Szentkirályi u. 47.

A Fogorvostudományi Kar Oktatási Centrum, közismertebb nevén: FOCI aulájában található a fogorvosi képzésben részt vevő  hallgatók számára is kialakított közösségi helyiség, amely megfelelő lehetőségeket nyújt kisebb rendezvények lebonyolítására is.


gytk_hogyes

Gyógyszerésztudományi Kar Hőgyes Tömb 
1092 Bp., Hőgyes Endre u. 9.

Az egyetem gyógyszerész képzésében tanulók számára a Gyógyszerésztudományi Kar Hőgyes Tömb épületében a különféle intézetek és tanszékek mellett, felújított Diákcentrum is található, amelyet a Gyógyszerésztudományi Kar Hallgatói Önkormányzata (GYTK HÖK) gondoz.


Egészségtudományi Kar
1088 Budapest, Vas u. 17.

RS16678_Vas02Az Egészségtudományi Kar Vas utcai épületében a földszinti aulában és alagsorban találhatók a hallgatók számára nyitott közösségi terek. Számos kisebb hallgatói rendezvény lebonyolítására alkalmas az európai színvonalú épület aulája, ahol kényelmes fotelok várják a hallgatókat. 

Az épület alagsorában jegyzetbolt, zsibongó és számítógépekkel felszerelt közösségi helyiségek is találhatóak. Ugyancsak az alagsorban található a kar Hallgatói Önkormányzatának saját irodája is.