Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2023. január 29.
545342 Összes oltás
INFORMÁCIÓ
2022. novemberétől új, bővített időpontokban elérhető a személyes életmód tanácsadás!
Várjuk kedves régi és új klienseinket.

ÚTMUTATÓ!

  1. Egy hétre előre foglaljon időpontot!
  2. Jelentkezést és időpontfoglalást követően emailben visszaigazolást kap.
  3. Ezt követően, az első tanácsadás előtt kérjük, töltse ki a LETÖLTENDŐ DOKUMENTUMOK menüpont alatt található állapotfelmérés adatlapot, illetve a 3 napos étrendi naplót a dokumentumban található instrukciók szerint.
  4. Ezeket digitális formában (word/excel/pdf), precízen kitöltve küldje meg a jelentkezésére érkező visszaigazolást követően, válasz emailben legkésőbb a tanácsadás előtti napon
  5. Lehetőség szerint az első tanácsadást megelőzően egyik reggel, ébredést követően mérje meg testmagasságát és testtömegét.
  6. Lemondás menete: Kérjük, hogy legkésőbb a foglalt időpont előtt 24 órával emailben jelezze lemondását a egeszsegfejlesztesikp@semmelweis-univ.hu e-mail címen!

Jelenleg kizárólag a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak áll módunkban ingyenes életmód tanácsadást nyújtani, azonban ha Ön nem egyetemi polgár, de szeretne bekapcsolódni, szeretettel várjuk a csoportos mozgásprogramjainkon.

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküldés / Submit

 

Jelentkezésével elfogadja a következő nyilatkozatot:

  • Hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az egyéni tanácsadás céljából kezeljük, továbbá elfogadja, hogy a tanácsadás során egyik fél sem készít kép és hangfelvételt. Adatait az Egészségfejlesztési Központ szakemberei bizalmasan kezelik, harmadik fél számára nem adják ki. 
  • A feleknek a tanácsadás során megismert személyes adatokra vonatkozóan térbeli és időbeli korlátozás nélkül titoktartási kötelezettségük áll fenn.
  • A felek a tanácsadás során megismert információkat nem töltik fel, nem osztják meg és nem teszik elérhetővé olyan platformon, csoportban, vagy más formában, amelynek eredményeként arra jogosulatlan felhasználók is elérhetik.
  • A felek a tanácsadáson való részvétel és az adatkezelés szabályainak megszegéséért etikai és jogi felelősséggel tartoznak.

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!