Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. május 07.
231370 Összes oltás
14136 Beoltott Semmelweis Polgár

COVID-ellátó kollégák támogató csoportja indul

Kedves Kollégák!

A Dolgozói Tanácsadó Szolgálat pszichológiai támogató csoportot indít elsősorban a COVID-ellátásban részt vevő kollégák számára.  A csoportban lehetőség nyílik az ellátás során keletkező pszichológiai terhek könnyítésére, nehéz helyzetekkel, nehéz betegekkel kapcsolatos kérdések megbeszélésére, illetve a résztvevők tippeket kapnak arra, hogyan birkózhatnak meg a megnövekedett érzelmi terhekkel.

 

A csoport nyílt csoport, ami azt jelenti, hogy bármelyik alkalommal lehet csatlakozni (akár csak egy-egy alkalomra is). Az egyetlen feltétel, hogy az adott alkalomra legkésőbb 24 órával előtte fel kell jelentkezni, hogy a csoportvezetők lássák, hányan szeretnének részt venni.

A csoportot hétfőként 18:00-19:30 között tartjuk, egyelőre Zoomon, a könnyebb elérhetőség miatt. A csoportot két tapasztalt pszichoterapeuta kolléga vezeti.

Tisztelettel és megbecsüléssel várunk minden kollégát!

BEJELENTKEZÉS

Természetesen a COVID-ellátással kapcsolatos terhek miatt is kérhető egyéni konzultációs lehetőség, melynek részletei itt olvashatók!

Információ a Zoom használatához:

  • A foglalkozás Zoom linkjét a visszaigazoló emailben küldjük.
  • Az emailben kapott linkre kattintva automatikusan elindul a csatlakozás a programhoz, de ha Ön még sohasem használt Zoom programot, akkor először egy segédprogram letöltésére (https://zoom.us/download#client_4meeting), majd telepítésére is szükség lehet, mely rendkívül egyszerűen, néhány kattintással megoldható.
  • A Zoom program használatáról bővebben az alábbi segédlet nyújt Önnek részletes információt: ZOOM HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KAPCSOLATOK:

Kérdés esetén várjuk jelentkezését a dolgozoi.tanacsado@semmelweis-univ.hu email címre.