Vegyetek egy mély levegőt, és miközben kifújjátok, adjátok át magatokat ennek a csodás érzésnek: végre itt a tavasz! Már nagyon vártuk ezt a pillanatot, aminek a gondolata még akkor is feltölt energiával, ha néha-néha visszatérnek a hidegebb napok. Azonban ahhoz, hogy megfelelően kiélvezhessétek minden percét, nem árt alakítani egy kicsit a mindennapi szokásokon. A téli, borongós napokon bizonyára előfordult, hogy a telefonba/laptopba/televízióba bújva töltöttétek az időt, ide-oda kapcsolgatva és ezt-azt böngészgetve. Most tegyétek félre mindezt, mozogjatok, alkossatok, nyíljatok ki, ahogyan körülöttünk bontja a virágait a természet! A verseny legizgalmasabb, utolsó hónapjához érkeztünk, ahol minden pont számít!

A bolondos időjárás, ami ezeket a hónapokat jellemzi, éppen csak felvillant egy-egy igazán meleg napot, ami mindennapos szabadidős tevékenységre talán még nem elég, de arra igen, hogy minél több mozgásformát fedezzetek fel. Mutassátok meg egymásnak, milyen sportot űztök szívesen, próbáljatok ki együtt vagy külön-külön olyasmit, amivel mindig szemeztetek, vagy amiről eddig fogalmatok sem volt, hogy mit takar. Ki is találhattok új, innovatív vagy akár vicces kombinációját (talán még egyáltalán nem létező) sportágaknak, melyekhez fantázianeveket is várunk tőletek.

Ha néha félreteszitek a kütyüket, megtapasztalhatjátok, mennyi időtök szabadul fel, amit arra fordíthattok, amire csak szeretnétek. Mutassátok meg nekünk, mivel töltitek ezt az időt, legyen az túrázás, sport, alkotás, illetve egyéb izgalmas társas vagy egyéni tevékenység. De tényleg csak annyi időre vegyétek elő a telefont, amíg elkészítitek a képet, utána inkább éljétek meg a pillanatot, adjátok át magatokat a felszabadultság érzésének!

Mit küldj:
  • Készítsetek kreatív fotó vagy videó montázst arról, mivel és hogyan sikerült a digitális kütyük elhagyása utáni felszabadult időt hasznosítani! Küldjétek el a 3 legjobban sikerült képet külön is!
  • Mutassátok be fotó vagy videó montázs segítségével milyen sportokat próbáltatok ki, amelyhez csatoljátok 3 különálló fotót is! A pontszámítás alapját a gyűjtött vagy kitalált sportágak száma adja meg, így érdemes minél kreatívabbnak lenni!

Mindkét feladatban értékeljük a kreatív megoldásokat!

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!