3. ÉVAD

A játék menete

A mozgalom októbertől március végéig 3 szakaszból áll:

  • őszi kihívás (október-november)
  • vizsgaidőszak alatti kihívás (december-január)
  • tavaszi kihívás (február-március)

A két hónapos időszakok közben úgynevezett “mérföldköveket” kell a csapatoknak teljesíteni, melynek részletei az aktuális hírlevelekben találhatók meg. Ez utóbbit és sok más hasznos információt az évfolyamok számára külön-külön létrehozott csoportokban találhattok meg. Csatlakozz az évfolyamodnak megfelelő csoporthoz itt:

facebook ikon I. évfolyam csoportja
II. évfolyam csoportja
III.+ évfolyamok csoportja
Pontozás

Minden csapat a kihívások teljesítéséért (lépésszámgyűjtésben való részvétel és montázsok beküldése esetén) alappontokban részesül. Ez egységesen, minden esetben jóváíródik a feltételek teljesülése esetén. A montázsok egy pontozó zsűri elé kerülnek, akik értékelik a témakörnek megfelelően, mennyire kreatív az adott kivitelezés. Az értékelés után kialakult sorrend határozza meg, ki hány pontot szerezhet ezek alapján. Lépésszámgyűjtés során a csapat annak megfelelően részesül további pontokban, hogy melyik szintet (1.-3.) hányan teljesítették a csapatukból. Továbbá ősszel és tavasszal egy-egy alkalommal lehetősége lesz a csapatoknak extra pontokat gyűjteni személyesen, egy meghirdetett eseményen történő részvétellel is, ahol további izgalmak várhatóak!

Lépésszámgyűjtés

Csatlakozz az adott időszak lépésszámgyűjtő kihívásához, mert sok kicsi sokra megy! Ha mindenki közös erővel dolgozik, könnyedén teljesíthetitek a feladatokat. Nincs más teendőd, csak kövesd a hírlevélben is megtalálható lépéseket:

  1. Töltsd le a Pacer nevű applikációt az okostelefonodra! Hozz létre felhasználói profilt, melyből kiderül melyik csapatban versenyzel (pl.: ÁOK-B1-XY vagy ETK-C2-XY)!
  2. Lépj be az évfolyamodnak megfelelő csoportba, csatlakozz a meghirdetett szintekhez és maradj aktív, hogy minél több lépés összegyűljön:
I. évfolyam
II. évfolyam
III.+ évfolyamok

 

Kövesd a mozgalom Instagram oldalát

További hasznos tanácsokat, tippeket és egyéb extra tartalmakat találsz az oldalon, melyek nemcsak a kihívások során, de mindennapokban is hasznosak lehetnek számodra! Emellett használhatod képek, videók és történetek feltöltésénél a mozgalom hashtag-jait, amivel megmutathatod mindenkinek, hogy egészségesnek lenni menő!

#mozduljsemmelweis #egészségbenazerő

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!