Elérkezett a mindent eldöntő hónap, melyben igazi kincskeresőkké válhattok, és extra pontokat gyűjthettek a csapatnak! Minél többen segítetek egymásnak  megtalálni a különböző gps koordinátákon elrejtett kódokat a Geoládák alkalmazással, annál közelebb kerülhettek a győzelemhez. Az izgalmas keresés mellett a lépésszámok gyűjtése is számít, így érdemes gyaloglással, túrázással kiegészítenetek a pontvadászatot.

 

Ebben a hónapban a lépésszám gyűjtés mellett egy izgalmas Geocatching játékra invitálunk a Geoládák applikáció segítségével! Gyűjtsetek össze a csapattal minél több gps koordinátán található kódot, rögzítsétek a telefonotokon és küldjétek el! A kutatás, keresgélés közben készítsetek fotót, videót, szelfit arról, hogy hogyan találtátok meg a Geoládákat. A csapatmunka és az összefogás most kiemelt fontosságú, hogy minél több lépést és gps pontot gyűjtsetek be!

  Gondoljátok végig milyen emlékeket, élményeket adtak nektek a Mozdulj Semmelweis! mozgalom kihívásai. Mit tanultatok belőlük, melyik volt a kedvenc feladatotok, mely csapattársakkal szereztétek a legjobb közös élményeket ezáltal? Szeretnénk, ha értékelnétek mit adott a mindennapjaitokhoz a mozgalom és mi az, amit szívesen alkalmaztok majd ezután is! Igazi csapatmunka volt, amelyben utolsó lépésként számítunk véleményetekre és javaslataitokra is a mozgalom jövőjét illetően.

Miről küldj képet:

  • Rögzítsétek mobil applikáció segítségével, hány lépést tettetek meg a hónapban! Összesítsétek, és számoljatok be a csapat összteljesítményéről!
  • A Geoládák applikáció segítségével felkeresett és teljesített pontokról készítsetek képernyőfotót és küldjétek el! A keresést dokumentáljátok fotóval, szelfivel, videóval, melyből állítsatok össze egy fotó vagy videó montázst!
  • Értékeljük a kreatív megoldásokat és a csoport aktivitását, valamint figyelembe vesszük a csapaton belüli részvételi arányt is!

mindent az Applikációról:

Töltsd le a Play Áruházból vagy az App Store-ból a Geoládák alkalmazást okostelefonodra. Regisztrációnál (www.geocatching.hu) a felhasználóneved után írd be a csoportnevedet is pl.: mintapéter_Kar-Csoport.

Az applikációban országosan fellelhető ládák közül keressetek fel annyit, amennyit szeretnétek, közben rögzítsétek a keresést fotóval, szelfivel vagy videóval. Ha sikeresen teljesítettél egy geocatching pontot készíts egy képernyőfotót róla a telefonon és töltsd fel a drive mappába!

Dolgozzatok össze a csapattársaitokkal, hogy minél több extra pontot szerezhessetek!

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!