Itt a jó idő, irány a szabadba! Nincs is szebb, mint az ébredő természetben sétálni az erdőben, miközben észrevétlenül gyűlnek a kilométerek. Biztasd társaidat is, hogy együtt növeljétek a csapatteljesítményt! A digitális oktatás miatt többet kell a képernyőt nézned, viszont a szabadidődben törekedj a mobilod, televízió és a számítógép mellőzésére. A képernyőhasználat csökkentésével több időt szabadíthatsz fel más tevékenységekre!

 

Ebben a hónapban a jó időt kihasználva kilométer gyűjtésre invitálunk téged. Gyalogolj, túrázz, fuss, vagy kerékpározz a szabadban, élvezd a napsütést, kerüld el a tavaszi fáradtságot és közben zsebelj be minél több kilométert. Saját teljesítményed mások számára is inspiráló lehet, invitáld sportolásra a csapattársaidat is! Az utolsó hónapokban minden megtett kilométer sokat számít, így adj bele mindent most is!

 

 

A tavasz megérkezése, a madarak csicsergése és a nap meleg sugarai a természet újraéledésének első hírnökei. A hosszú őszi-téli sötét hónapok, az első félév és a vizsgaidőszak nehézségei után jó újratölteni a testünk és lelkünk merülő energiaraktárait. Hagyj hátra minden olyan tevékenységeket, melyeknek akár káros hatása lehet az egészségedre. Figyelj tudatosan ebben a hónapban a képernyő előtt töltött időre, szabj meg olyan idősávokat, amikor mellőzöd a telefonodat és egyéb okoseszközöket.

Miről küldj képet:

  • Rögzítsétek mobil applikáció segítségével hány kilométert tettetek meg a hónapban! Összesítsétek és számoljatok be a csapat összteljesítményéről! Készítsetek fotót, merre jártatok kirándulni!
  • Mutassátok be kreatív fotón, hogyan korlátozzátok a digitális eszközök használatát a mindennapokban! Készíthettek gif-et, mém-et, before-after jelenetet, stb.
  • Állítsatok össze a két kihívás képeiből egy fotó vagy videó montázst, továbbá küldjétek el nekünk a 3-3 legjobban sikerült fotót külön is!
  • Mindkét feladatban értékeljük a kreatív megoldásokat és a csoport aktivitását, valamint figyelembe vesszük a csapaton belüli részvételi arányt is!

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!