indul a harmadik évad, sok-sok újdonsággal!

Pörgős egyetemi évek várnak rád, melyekre nem biztos, hogy minden téren fel tudsz készülni. Olyan hivatást választottál, mely bár sokszor jár lemondásokkal, mégis egyre nagyobb szükség lesz rá világszerte az elkövetkezendő években. Ha szeretnéd tudatosan fejleszteni és megtartani az egészséged, szívesen gyarapítanád tudásod prevenciós szemléletmóddal, akkor jó helyen vagy! Ráadásul itt egy játék formájában teheted mindezt, ahol nem vagy egyedül a feladattal, hiszen csapattársaiddal folyamatosan összedolgozva motiválhatjátok egymást. Légy részese a kétszemeszternyi élménynek, és mutassuk meg együtt, egészségesnek lenni menő!

miről szól a mozgalom?

A mozgalom 3 szakaszból áll: őszi, vizsgaidőszak alatti és tavaszi kihívásból. Minden kihívási szakasz 2 hónapot ölel fel, melynek félidejében egy adott feladatrész teljesítésével érhetitek el a mérföldkövet. Két típusú feladattal találkozhattok ezalatt: mozgáson és egyéb aktivitáson alapulókkal, valamint más egészséggel kapcsolatos témakörökkel (táplálkozás, mentális egészség, digitális hatások, stb.). A csapatok célja, hogy az adott témakör elsajátítása után egy kreatív montázson mely állhat képekből vagy videókból bemutassák, hogyan sikerült teljesíteni a mindennapokban a kiszabott feladatokat. Minél ötletesebb és egyedibb a megoldás, annál jobb, hiszen a zsűri ez alapján értékeli a beküldött teljesítéseket. A pontgyűjtés is több egységből áll: az alappontok automatikusan járnak, ha a csapat elküldi az adott időszakra kiírt feladatok teljesítéseit. További pontokat szereznek a csapatok annak megfelelően, hogy a zsűri hogyan értékeli a képeket és videókat a kreatív szempontok szerint. Ezen felül plusz pontok szerzésére is lehetőség nyílik különböző aktivitásokkal vagy rendezvényeken való részvétellel. A gyűjtött pontok alapján kialakuló sorrend, és a végső megmérettetés eredménye adja a rangsort. A legjobban teljesítő csoportok tárgyi jutalmazásban részesülnek, a mozgalmat megnyerő csapat pedig elviszi a “Mozdulj Semmelweis!” vándorkupát is.

A csapatkapitányok feladatai:

A csapatok koordinálását az általuk választott csapatkapitány, illetve csapatkapitány-helyettes végzi. Az ő feladatuk tájékoztatni társaikat a kihívásokról, motiválni őket,begyűjteni a képeket/videókat, és kapcsolatot tartani Központunk megbízott munkatársával. Ezek a koordinációs feladatok csak néhány plusz órát követelnek havonta, cserébe viszont külön jutalmazásban részesül minden kapitány a fáradozásaiért. Ha úgy érzed, Te is képes lennél mozgósítani a csapatodat, és szeretnél egy szuper közösség része lenni, jelentkezz csapatkapitánynak!

Jelentkezem csapatkapitánynak!

A mozgalomban résztvevők a játékhoz szükséges fotók és videók elküldésével (és/vagy feltöltésével) hozzájárulnak ahhoz, hogy a Semmelweis Egészségfejlesztési Központ azokat tárolja, valamint közösségimédia- felületein megossza. Részletes adatkezelési tájékoztatónk a személyes adatok kezeléséről szóló nyilatkozatra kattintva elérhető .

Az aktuális hírekért, tartalmakért és információkért kövess minket!

a kaland rád vár, csatlakozz!

 

       

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!