Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. január 17.
506415 Összes oltás

ElStartolt a 2. évad!

A mozgalom során olyan speciális készségeket és háttértudást adó kihívások elé állítjuk az első- és másodéves hallgatókat, amelyekkel már az egyetemi évek alatt is aktívabbá és egészségtudatosabbá válhatnak. Hosszútávú célunk az, hogy végzett egészségügyi szakemberként munkájuk során példát mutathassanak életmódjukkal és egészségmagatartásukkal az őket körülvevő páciensek, kollégák és családtagok számára. A kihívások kidolgozásának fontos szempontja volt, hogy a közös élmények megszerzése és az összetartás megszilárdítása mellett a feladatok teljesítését minél kötetlenebb módon és minél kreatívabb formában igazolhassák. A csapatszinten végezhető feladatok mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az elsőéves hallgatók átfogó egészségi állapot felmérésen vegyenek részt, melynek részeként professzionális testösszetétel-elemzést végzünk minden hallgatóval. Az elsőéves hallgatókon kívül szeretettel ajánljuk mozgalmunkat minden kihívást kereső, vállalkozó szellemű felsőbb éves hallgatói és dolgozói közösség számára. 

Te jól érzed magad a bőrödben?

Bármelyik szakon is kezdted meg a tanulmányodat, szerencsés vagy! Olyan hivatást választottál, amire a következő évtizedekben nagy, sőt egyre nagyobb szükség lesz. Készülj fel arra, hogy verseny alakul ki az idődért! Érdemes ezért most, a legelején kialakítani magadnak egy saját szempontrendszert, ami az időd felosztásában és a fontossági sorrend meghatározásában a vezérfonalad lesz. Az első és legfontosabb, hogy határozd meg az egészséged megőrzésének a minimumfeltételeit.

A “Mozdulj Semmelweis!” mozgalom azért indul, hogy ebben segítsen téged:

Videó: Cséka Botond

Figyelj a mozgás, táplálkozás, alvás, tanulás, szabadidő egyensúlyára és minőségére! Érezd magad jól, legyél tovább egészséges és válj hiteles szakemberré! Izgalmas kihívásokkal várunk, csatlakozz te is!

Egészségtudatosság és kreativitás!

A havi feladatokat úgy állítottuk össze, hogy azok illeszkedjenek a tanév szakaszaihoz és könnyen beilleszthetőek legyenek a mindennapokba. Az aktuális kihívás teljesítésének bemutatását a ti kreativitásotokra bízzuk, legyen fotómontázs vagy videó!

A mozgalom keretében egyedi fotók és videók készülnek, amelyeket a Központ tárol, a honlapján és social media felületein is megoszt. Ezek felhasználásának feltételeit a személyes adatok kezeléséről szóló nyilatkozatunk tartalmazza.

Az aktuális hírekért, tartalmakért és információkért kövess minket!

Két szemeszternyi élmény!

OKTÓBER
NOVEMBER
DECEMBER
JANUÁR
FEBRUÁR
MÁRCIUS
ÁPRILIS
   

       

Meghitt, békés karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!