Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 15.
530484 Összes oltás

Mire jó a Semmelweis Kártya?

A Semmelweis Kártya olyan egyedi azonosítóval, QR kóddal és vonalkóddal ellátott virtuális (és esetenként plasztik) kártya, ami hozzáférést biztosít a program szolgáltatásaihoz és kedvezményeihez, melyről a semmelweis.hu/csaladbarat oldalon tájékozódhat.

Doktoranduszok is jogosultak Semmelweis Kártyára?

Igen, amennyiben az Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban áll.

Próbaidő alatt kaphatok Semmelweis Kártyát?

Az Egyetem munkavállalói a jelenlegi eljárásrend értelmében csak a próbaidő lejártát követően kaphatnak Semmelweis Kártyát.

Elveszett a Semmelweis Kártyám, mi a teendő?

Amennyiben elveszett a plasztik kártyája, a csaladbarat@semmelweis-univ.hu email címen tudja bejelenteni, és igény szerint újat kérni. Ha a virtuális kártyája pin kódját felejtette el akkor a kartya.semmelweis.hu oldalon tud újat igényelni.

Nincsen Semmelweis Kártyám. Hogyan tudok igényelni?

Amennyiben a Semmelweis Kártya jogosulti körébe tartozik, automatikusan kap virtuális kártyát, és email-ben értesítjük a belépési adatairól. Plasztik kártyát igény szerint biztosítunk, jelezze a csaladbarat@semmelweis-univ.hu címen.

Szerződéses kapcsolatban állok a Semmelweis Egyetemmel. Kaphatok Semmelweis Kártyát?

Az Egyetem közalkalmazottja és munkavállalója a próbaidő leteltét követően, a jogviszony megszűnésének napjáig, hallgatója és tanulói pedig kizárólag aktív hallgatói jogviszonyának időtartama folyamán jogosult Semmelweis Kártyára. Szerződéses jogviszony esetében tehát nem kaphat kártyát.

Észrevételeim, javaslataim vannak a Családbarát Egyetem Programmal kapcsolatban. Hová küldhetem el azokat?

Örömmel vesszük észrevételeit, javaslatait, melyeket a csaladbarat@semmelweis-univ.hu címen várunk.