Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. október 19.
404713 Összes oltás
A Semmelweis Egyetem Családbarát Egyetem Programja és Zöld Egyetem Projektje – az Európai Mobilitási Hét kampányhoz való csatlakozásunkkal párhuzamosan – újabb mérföldkőhöz érkezett. Fontos célnak érezzük, hogy az Semmelweis Polgárok ökológiai lábnyomát csökkentsük, a széleskörű alternatív közlekedési lehetőségek biztosításával.
Örömmel jelentjük be, hogy együttműködési megállapodást kötöttünk a MOL Bubi szolgáltatóval, melynek jóvoltából 400 egyetemi polgárnak (200 munkavállaló, 200 hallgató) biztosít a Semmelweis Egyetem Családbarát Programja 1 havi ingyenes MOL Bubi bérletet.

A bérletekre történő jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges az első kétszáz-kétszáz hely erejéig: https://forms.gle/hXmND1HhkoboTEqq6

 
 
 
Mi is az a MOL Bubi?
 
A MOL Bubi közbringarendszer a BKK közösségi közlekedési szolgáltatása, amely az év minden napján 0–24 óráig igénybe vehető, környezettudatos és gyors választás a városi közlekedéshez. A MOL Bubit 2014-ben hozták létre azzal a céllal, hogy gyors, hatékony és fenntartható közlekedési alternatívát nyújtson a BKK a Budapesten közlekedők számára. A MOL Bubi az eltelt években a városi közlekedés szerves része lett, és a többi közösségi közlekedési móddal is jól kombinálható. A tapasztalatok és a visszajelzések alapján 2021-re a szolgáltatás átalakult, amelynek során megújult a kerékpár, az infrastruktúra és az árazás is.
 
A közbringarendszer 1200 kerékpárral 158 gyűjtőállomáson várja a felhasználókat, akik a MOL Bubi applikációval használhatják a teljes közbringarendszert. A MOL Bubi azonban korántsem „csak” ennyi. Tartalmazza a szolgáltatási terület teljes közúthálózatát, a BKK FUTÁR utazástervező alkalmazást, valamint a nap 24 órájában rendelkezésre álló ügyfélszolgálatot is. Folyamatosan biztosítjuk számotokra a jó állapotú kerékpárok közeli elérhetőségét; ezt a BKK szolgáltatási szerződései garantálják.