Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

A STIPnet vizsgálatba a jelentkezés lezárult, új résztvevőket már nem tudunk fogadni. – The inclusion period of STIPnet study is over, we do not accept new participants into the study.

Kontrollvizsgálatra a szokásos módon tudnak a résztvevők időpontot foglalni. If you come for a follow-up visit as a participant, you can make an appointment online as usual below.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a programban egy személy csak egy alkalommal (egy éven keresztül) vehet részt – a vizsgálatot sajnos nem tudja megismételni, ha a záróviziten véget ért az Ön számára a program.

Fontos tudnivalók a már időponttal rendelkező résztvevők számára:

  • a vizsgálat helyszíne a Bőrklinika: 1085 Budapest, Mária utca 41.
  • épületen belül a 6. emelet 606-os szobába kell jönni
  • érkezéskor a klinikán sehol nem kell regisztrálni vagy bejelentkezni, egyenesen a 6. emeletre kell jönni
  • az egyeztetett időpont előtt 2 órával ne vizeljen, enni-inni viszont szabad
  • legyen Önnél fényképes személyazonosító igazolvány, és ha van, TAJ-kártya

A vizsgálat magyarországi vezetője: Dr. Tamási Béla. Bővebb információért hívják őt a 06-20-666-3528 telefonszámon, hétköznap de. 9-12 óra között.

Időpont-foglalás a vizsgálatra kizárólag az alábbi online rendszer használatával lehetséges. Vizsgálati időpontokat körülbelül 1-1,5 hónapra előre töltünk fel a rendszerbe: ha ezek betelnek, akkor foglalható időpont nem jelenik meg. Amennyiben nem talál szabad időpontot, kérjük hívja a 06-20-666-3528 számot!
Kérjük, időpont-foglalás előtt mindenképp olvassák el a fenti betegtájékoztatót!

Fontos információ kontrollvizsgálathoz: a vizitek a vizsgálatba lépés (az első vizit) dátumától számolva 3 havonta esedékesek, plusz-mínusz négy hét időablakkal. Ezt a vizsgálat protokollja rögzíti, és ehhez tartanunk kell magunkat. Tehát, ha augusztus 1-jén volt az első viziten, akkor a következő kontrollvizsgálatok így alakulnak: november 1., február 1., május 1. és a vizsgálat utolsó kontrolljaként augusztus 1. – mindegyik időpont eltolható maximum +/- 4 héttel. Ha kicsúszik egy kontroll vizit időpontjából, akkor csak a következő, 3 hónap múlva esedékes viziten tud részt venni. Ezt az időpont-foglaláskor mindenképpen vegye figyelembe!