Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. január 25.
512305 Összes oltás

A bőrgyógyászati konzultációhoz egy okostelefonos alkalmazás letöltését követően férhetnek hozzá. iOS rendszerek számára közvetlenül az Apple Store-ból tölthető le MedInnoScan néven az applikáció. Az Android rendszerek esetében a Play Store-ból szintén közvetlenül letölthető MedInnoScan néven az applikáció.

Az alkalmazással a bőrtünetekről képeket kell készíteniük az alkalmazás segítségével, majd a panaszok leírását követően tudják ezeket az orvosaink részére beküldeni, erről részletes a Használati útmutató részben találnak további információt.

Az adatok értékelését követően orvosaink felállítják a diagnózist, amennyiben a képek és a rendelkezésre álló információk alapján lehetséges, és terápiás javaslatot adnak, amennyiben érvényes TAJ szám és személyes adatok kerültek megadásra. Az elkészült ambuláns lapot és a recepteket elektronikus formában küldjük ki.

Az adataik, illetve a bőrtünetekről beküldött képek a EU általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) betartásával a legmagasabb szintű adatvédelmet élvezik. A rendszer adatvédelmi szabályairól az Adatvédelmi útmutató rész alatt találnak részletes információt.