Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. december 08.
476294 Összes oltás

Kedves Pácienseink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika teledermatológiai szolgáltatása ismételten elérhető. A rendszer célja továbbra is az, hogy a koronavírus járvány okozta jelenlegi helyzetben a páciensek a személyes orvos-beteg találkozást kerülve online bőrgyógyászati ellátáshoz jussanak az államilag finanszírozott ellátás keretében.

A korábbiakkal megegyezően a bőrgyógyászati konzultációhoz a MedInnoScan okostelefonos alkalmazás letöltését követően férhetnek hozzá, mely iOS és Android rendszerekről egyaránt elérhető.

A rendszer működtetését jelenleg más államilag finanszírozott egészségügyi intézményekkel együtt végezzük, melyek listája az alkalmazásban illetve az alábbi linken (https://medinnoscan.com/teledermatologia-elerhetosege-terkep) található meg. Ennek megfelelően klinikánkon a teledermatológiai konzultáció keretében kizárólag a felnőtt, 18 év feletti páciensek ellátását végezzük, a 18 év alatti betegek teledermatológiai ellátását más intézmény biztosítja. Továbbá fel szeretnénk hívni pácienseink figyelmét, hogy a Teledermatológiai szolgáltatás keretében kizárólag hétköznapokon reggel 8 és délután 16 óra között történik ellátás. Ennek megfelelően, amennyiben hétvégén, vagy hétköznap 16 óra után jelentkezne ellátásra és panasza sürgős/akut jellegű, akkor kérjük jelentkezzen személyesen a területileg illetékes bőrgyógyászati ügyeleten.

Hiszünk abban, hogy teledermatológiai szolgáltatásunkkal a lakosság bőrgyógyászati ellátásához jelentős mértékben tudunk hozzájárulni, így segítve az állami egészségügy zavartalan működését a jelenlegi helyzetben.

 

További információk:

Általánosságban (ITT)

Használati útmutató (ITT)

Adatkezelési útmutató (ITT)