Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. szeptember 23.
391128 Összes oltás

Kérjük, a fertőzésveszély csökkentése érdekében az intézetünkbe való belépéskor viseljen maszkot és fertőtlenítse kezét a kihelyezett fertőtlenítőszerrel. Belépéskor egy szűrő kérdőívet is ki kell majd töltenie, ehhez kérjük, hozzon magával tollat. Amennyiben lázas beteg lenne, azt haladéktalanul jelezze a személyzetnek, hogy az ellátást elkülönített helyiségben tudjuk végezni.  A hozzátartozó/kísérő kizárólag akkor léphet be az Intézményünkbe, ha a páciens kiskorú vagy mozgásában korlátozott vagy egyéb okok miatt önállóan közlekedni, ügyintézni nem képes.  

Köszönjük az együttműködést!

Kérjük amennyiben módjukban áll, mielőtt Klinikánkra látogatnak nyomtassák ki, töltsék ki és hozzák magukkal a vizsgálatra az alábbi COVID-19 tünetekrevonatkozó kérdőívet. (pdf)  

A koronavírus járvány miatt, az érvényben levő rendelkezéseknek megfelelően a járóbeteg szakrendeléseinket – sürgős szükség esetét kivéve – kizárólag előre egyeztetett időpontban tudják igénybe venni. Amennyiben szakambulanciáink egyikét szeretné felkeresni, úgy kérjük, az ott megadott számon egyeztessenek időpontot.

Általános ambulanciánkra az alábbi telefonszámon tudnak időpontot kérni: +36-1-235-2180 

Továbbá örömmel értesítjük Önöket, hogy Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika Teledermatológiai szolgáltatása ismételten elérhető. A rendszer célja továbbra is az, hogy a koronavírus járvány okozta jelenlegi helyzetben a páciensek a személyes orvos-beteg találkozást kerülve online bőrgyógyászati ellátáshoz jussanak az államilag finanszírozott ellátás keretében, további információk ezzel kapcsolatban ITT.

Természetesen a fentiek az akut, sürgős szükség (pl. életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülésének) eseteire nem vonatkoznak, itt az eddig is érvényes rendelkezéseknek megfelelően tudnak a páciensek továbbra is haladéktalan személyes ellátásra jelentkezni.

Az alábbi linkre kattintva elérheti a Semmelweis Egyetem COVID-19-el kapcsolatos információs honlapját: Információk COVID-19 tünetek esetén: Mikor mit tehetünk?