Betűméret: A A A

COVID-19 / BETEGELLÁTÁS

Tisztelt Pácienseink!

A koronavírus járvány miatt, az érvényben levő rendelkezéseknek megfelelően, jelenleg a járóbeteg szakrendeléseket – sürgős szükség esetét kivéve – személyesen kizárólag előre egyeztetett időpontban lehet igénybe venni. Ugyanakkor teledermatológiai távkonzultáció formájában otthonukból, kényelmesen, időpont nélkül is lehetőségük van számos rendelésünk igénybevételére. Ezért kérjük Pácienseinket, hogy elsőként teledermatológia távkonzultációs rendszerünkön (részletesen lásd ITT) keresztül forduljanak problémájukkal hozzánk.  Amennyiben a távkonzultáció során úgy ítéljük meg, hogy az eset ellátásához személyes konzultáció szükséges, akkor telefonon felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk a személyes konzultációra. Ha erre nincs szükség, akkor viszont terápiás javaslatot adunk, sőt akár receptet is küldünk.

Természetesen a fentiek az akut, sürgős szükség (pl. életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülésének) eseteire nem vonatkoznak, itt az eddig is érvényes rendelkezéseknek megfelelően tudnak a páciensek továbbra is ellátásra jelentkezni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a teledermatológiai rendszer igénybevételével legfeljebb néhány nap (1-3 munkanap) alatt magas színvonalú ellátást kaphatnak anélkül, hogy személyesen meg kelljen jelenniük a rendelőben. Ez az Önök ideje, kényelme és a járványügyi előírások figyelembevétele szempontjából is a legmegfelelőbb választás.

Amennyiben valaki nem tudná teledermatológiai rendszerünket igénybe venni, javasoljuk, hogy kérjen segítséget mástól, pl. rokonától vagy barátjától, mert a rendszer képes közvetített adattovábbításra is.