Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 18.
530637 Összes oltás

Kérjük, a fertőzésveszély csökkentése érdekében az intézetünkbe való belépéskor viseljen maszkot és fertőtlenítse kezét a kihelyezett fertőtlenítőszerrel. Amennyiben lázas beteg lenne, azt haladéktalanul jelezze a személyzetnek, hogy az ellátást elkülönített helyiségben tudjuk végezni.  

Köszönjük az együttműködést!

Általános ambulanciánkra az alábbi telefonszámon tudnak időpontot kérni: +36-1-235-2180,  hétfőtől péntekig 12.00-15.00 között.

Továbbá örömmel értesítjük Önöket, hogy Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika Teledermatológiai szolgáltatása ismételten elérhető. A rendszer célja továbbra is az, hogy a koronavírus járvány okozta jelenlegi helyzetben a páciensek a személyes orvos-beteg találkozást kerülve online bőrgyógyászati ellátáshoz jussanak az államilag finanszírozott ellátás keretében, további információk ezzel kapcsolatban ITT.

Az alábbi linkre kattintva elérheti a Semmelweis Egyetem COVID-19-el kapcsolatos információs honlapját: Információk COVID-19 tünetek esetén: Mikor mit tehetünk?