Nemá!!!!
Összetört a szívem. Kedvenc házaspáromon is kifogott az idő vasfoga, és eleresztették egymás kezét.

Az örök rosszfiú és szexszimbólum, Johnny Depp ezen a héten megerősítette azt a pletykát, miszerint feleségével szétválnak. 14 éve tartó, 2 gyermekes példaszerű házassága ezennel megszűnt.
Már korábban feltűnt mindenkinek, hogy Johnny sajátos kis önálló életbe kezdett, és új hobbikat talált, pl a zenélést Marilyn Manson-nal, akivel a „Jump Street 21” forgatásán találkozott. Persze Manson szingli, és van egy olyan sejtésem, hogy belevitte a mi kis szegény Dzsoninkat a rosszba.
Johnny-t már összehozták az „Utazó” forgatásán Angelina Jolie-val, és a „Rum naplók” forgatásán a még kevéssé ismert és szemtelenül fiatal (26 éves) Amber Heard-al is, akinek még egy lovat is vett, hogy „együtt tudjanak vágtázni”. Eva Green is megingathatta hősünket a legutolsó vámpíros film forgatásán.

Június 19-én jelentette be Depp, hogy elválnak, és kérik a médiát, tisztelje a magánéletüket, sőt. leginkább a gyermekeik magánéletét.

Mindenesetre nem féltem Vanessa Paradis-t, aki még csak 39 éves, mindig is gyönyörű volt, és gyönyörű is marad, mert időtlen szépsége van. Valószínű Dzsonni “bezárja a kaput”, ebben segít neki egy-két huszonéves sztárjelölt, lesz még pár botrány körülötte, és amikor rájön, hogy közel 50 évesen már nem annyira vicces a szingli élet, valószínű visszatér a jó öreg biztos menedékbe, mint már olyan sokan megtették azelőtt.

Forrás: http://omg.yahoo.com/blogs/now/johnny-depp-life-without-vanessa-paradis-185830318.html#more-5568