Kijött az előzetes David Frankel (Az ördög Pradát visel) új filmjéhez, a Hope Springs című vígjátékhoz, ami arról szól, hogyan frissítsük fel a hosszú évek alatt unalmassá vált házaséletünket.
Kay (Meryl Streep) és Arnold (Tommy Lee Jones) idősödő házaspár, akik már jócskán túl vannak az izgalmas és üde násznapokon.

A feleség egy nap eldönti, hogy rendbe hozza kapcsolatát férjével, ezért elutaznak pár napra egy vidéki kisvárosba egy híres párkapcsolati terapeutához (Steve Carell). Persze a nő nagyon akarja a változást, szeretné újra varázslatossá tenni a házaséletüket, még egy könyvvel is bepróbálkozik, amiben egy meleg pasi osztogat szextippeket heteróknak. A férj kezdetben szkeptikus, majd a terapeuta szépen felvilágosítja, hogy a felesége boldogtalan, és itt az idő tenni is valamit ez ellen.

Kíváncsian várjuk, mit ügyködik össze két ilyen nagy formátumú színész a szexualitás terén: Tommy Lee Jones – többek között a fekete ruhás zsaru és a Szökevény rendőrbírója – és Meryl Streep – a Vaslady és a Mamma Mia! anyuka.

Hope Springs c. film film 2012. augusztus 23. premier dátummal kerül a magyarországi mozikba, eredeti angol nyelven, magyar felirattal! Jó szórakozást!