Betűméret: A A A

Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük Önt, az Anatómiai Tömbigazgatóság honlapján!

Tömbigazgatóságunk a Gazdasági Főigazgatóság funkcionális szervezeti egysége, mely ellátja az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, az Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet és a II. sz. Pathológiai Intézet gazdasági és munkaügyi tevékenységeit, továbbá biztosítja az épületegységek műszaki és üzemeltetési feltételeit.

Az Anatómiai Tömbigazgatóság igazgatójaként elmondhatom, hogy munkatársaimmal nagy odaadással látjuk el mind az elméleti, mind a klinikai szervezeti egységek oktatással, tudományos munkáival kapcsolatos, valamint a betegellátással összefüggő tevékenységek kapcsán a diagnosztikai vizsgálatok és az orvos szakértői feladatok gazdasági feladatait.

Honlapunk elsősorban a kollégáink munkájának segítésére szolgál, azonban célunk, hogy minden érdeklődő számára tájékoztatást adjunk az Egyetem gazdálkodását érintő közérdekű adatok közzétételével.

Törekedünk arra, hogy széles körű információval szolgáljunk a látogatóink számára és segítő hozzáállásunkkal megkönnyítsük a dolgozók és a hallgatók mindennapjait.

 

Bodroginé Maróti Anikó
tömbigazgató