Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. szeptember 16.
387752 Összes oltás

Tisztelt Pácienseink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy dr. Antritter Zsófia 2021. augusztus 1-től – egyéb feladatai miatt – már csak heti egy alkalommal, új páciensek regisztrációjával, konzultációjával és kivizsgálásának elindításával tudja segíteni munkánkat.

A Doktornő folyamatban lévő kezeléseit az Intézet többi munkatársa veszi át, minden Tőlük telhetőt megtéve annak érdekében, hogy az átszervezés senkire nézve ne járjon hátránnyal! Ehhez azonban szükségünk lesz az Önök együttműködésére is!

Kedves Érintett Pácienseink!

Megértjük, hogy nem könnyű a váltás, ezért akik a fentieket tudomásul véve továbbra is megtisztelnek bennünket bizalmukkal és az ARC-ban folytatják kivizsgálásukat és kezelésüket, Őket a megjelenéseik alatt (a meglévő időpontjaikat terveink szerint nem érinti az átszervezés) folyamatosan tájékoztatjuk a lehetőségeikről. Kérjük, a telefonos megkereséseket próbálják mellőzni, ezzel is segítve a gördülékenyebb ügymenetet!

A leendő kezelőorvosukra vonatkozó igényeiket igyekszünk figyelembe venni, de éppen az esetleges késedelmek elkerülése érdekében ezt lehet, hogy nem tudjuk minden esetben teljesíteni! Meglévő és új koordinátoraik igyekeznek majd mindenben a segítségükre lenni!

Antritter doktornőnek további sok sikert kívánunk és reméljük, hogy ha szűkebb tevékenységi körben is, de még sokáig Csapatunk Tagja marad!

Önöknek pedig köszönjük, hogy megértéssel és türelemmel kezelik az új helyzetet!

Köszönettel:     

az ARC munkatársai