Kedves Pácienseink!

Semmelweis Egyetemen érvényben lévő rektori és kancellári utasítások értelmében centrumunkban továbbra is látogatási tilalom van érvényben! Jelen rendelet szerint kérjük Önöket, hogy ambuláns rendeléseinkre ne kísérővel érkezzenek, hogy minimalizálhassuk a várónkban megforduló emberek számát. Kérjük a kísérőket, a kórházon kívül várják meg szeretteiket.

 

  • Regisztrációs alkalomra kérjük hogy a hölgyek egyedül érkezzenek.
  • Nőgyógyászati vizsgálatokra kérjük, hogy a hölgyek kísérő nélkül, egyedül érkezzenek.
  • Andrológiai vizsgálatra vagy konzultációra kérjük, hogy a férfiak kísérő nélkül, egyedül érkezzenek.
  • Endokrinológiai, diabetológiai vagy dietetikai rendelésre kérjük hogy mindenki kísérő nélkül, egyedül érkezzen.
  • Vérvételre kérjük mindenki kísérő nélkül, egyedül érkezzen.
  • Inszeminációra a hölgyek kísérő nélkül, egyedül érkezzenek (kivéve abban az esetben ha férjük/élettársuk az ondó mintaadása helyben történik, azonban ezután a férfiaknak távozniuk kell a centrumból).
  • Petesejt leszívásra a hölgyek kísérő nélkül, egyedül érkezzenek (kivéve abban az esetben ha férjük/élettársuk az ondó mintaadása helyben történik, azonban ezután a férfiaknak távozniuk kell a centrumból). Petesejt leszívás után orvosi utasításra hagyhatják el centrumunkat pácienseink, így távozásukkor kísérőik a centrum bejáratáig feljöhetnek az épületben, ott várakozhatnak, ahová kollégáink kikísérik a hölgyeket.
  • Emrbiótranszferre a hölgyek kísérő nélkül, egyedül érkezzenek. Embriótranszfer után orvosi utasításra hagyhatják el centrumunkat pácienseink, így távozásukkor kísérőik a centrum bejáratánál várakozhatnak.

A fenti eljárásrendet kollégáink minden esetben ellenőrzik, így csak azokat engedik be centrumunkba, akik időponttal rendelkeznek az adott vizsgálatra, konzultációra, vagy beavatkozásra. MINDEN rendelésünk időpont köteles.

Minden esetben biztosítjuk hogy a konzultációs megjelenéseken lehetőség legyen telefonon bekapcsolódni a beszélgetésbe, így elérve hogy a pár mindkét tagja „jelen legyen” a konzultáción.

Amennyiben a vizsgálat/konzultáció előtti 2 hétben felső légúti megbetegedésük volt, lázas állapot jelentkezett, úgy időpontjuk módosítása szükséges. Amennyiben ilyen tünetekkel rendelkező beteggel szorosan érintkeztek,  úgy keressék kezelőorvosukat, koordinátoraikat hogy mi a teendő.  

Kérjük használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, valamint legyenek kedvesek a maszkokat rendeltetésüknek megfelelően használni (takarniuk kell az orrot is).

A covid-19 járvány által teremtett helyzet mindannyiunkat kényelmetlen helyzetekbe, szituációkba sodor, de legyenek kedvesek megértőek és türelmesek lenni, valamint a fenti eljárásrendet maradéktalanul betartani.

A meddőségi kivizsgálás és kezelések minden esetben 2 félről szólnak, mely 2 felet most a járványra való tekintettel kénytelen vagyunk szétválasztani. Az eljárásrend mindannyiunkat nehezen érint, azonban bízunk abban, hogy a létszám minimalizálása csökkentheti a COVID vírusának klinikánkra jutását, ezzel óvva önöket, a centrum dolgozóit és azt, hogy meddőségi vizsgálatokat és kezeléseket továbbra is biztosítani tudjuk.

Köszönjük megértésüket és türelmüket: a centrum dolgozói

Centrumunk megközelítési módja továbbra is: Az Üllői útról a Nőgyógyászati Klinika főbejáratán ha bejönnek, rögtön az üvegliftek, mozgólépcső mellett menjenek le a -1. szintre és forduljanak balra a PET-CT kiírás felé. Haladjanak keresztül a két dupla szárnyas üvegajtón (a második, tejüveggel fedett ajtón is!), és az utóbbi után közvetlenül jobbra találják a Radiológiai Klinika barna liftjeinek -1 szinten lévő ajtajait, illetve a szürke liftet. Ezekkel a liftekkel jöjjenek fel a 3. emeletre (szürke lifttel a 2. emeletre). Tájékoztató táblákkal segítjük majd, hogy megtaláljanak minket.