Nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés 3. angol nyelvű tanfolyama a Semmelweis Egyetemen (2015-2017) Cooperative European Medicine Development Course (CEMDC)

Oktatási Hivatal nyilvántartásba vételi határozata: OH-FHF/1617-2/2009

Honlap: https://semmelweis.hu/cemdc 

A jelen és a jövő farma-menedzserei részére

A komplex program egyes moduljai önálló továbbképzési egységként is látogathatók.

További részletek megtalálhatók a CEMDC honlapján

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek áttekinteni a gyógyszerfejlesztés komplex folyamatát a molekulától a gyógyszer piacig és az egészségügyi felhasználásig, illetve akik e tudást eredményesen tudják alkalmazni nagy és kicsi, innovatív és generikus cégekben, továbbá gyógyszer szabályozási, egészségügyi tudományos és biztosítási munkakörökben.

Oktatás: A szakirányú továbbképzést a Semmelweis Egyetem, Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézetének keretén belül működő CEMDC szervezi. A CEMDC tíz egyetem regionális oktatói hálózata mely a PharmaTrain által kidolgozott, nemzetközileg harmonizált, moduláris oktatási tervet és minőségi előírásokat követi. A nyert diploma nemzetközi elfogadottsággal rendelkezik. A gyógyszeripar és az egészségügy igényeit egyaránt kielégítő oktatási programot vezető akadémiai és ipari szakértők állították össze. Az oktatók nemzetközileg elismert hazai és külföldi szakemberek. A CEMDC PharmaTrain Center of Excellence nemzetközi akkreditációval rendelkezik.

Az oktatás moduláris felépítésű. Mindegyik modul 4 napig tart és vizsgával fejeződik be. Félévenként 2 modul kerül megrendezésre. A tanfolyam 8 modulból épül fel, 4 félévre terjed ki, és átfogó diploma záróvizsgával és szakdolgozat megvédésével fejeződik be. Rendelkezésre állnak továbbá E-oktatási modulok a tananyag elmélyítéséhez. A tanfolyam 2 évenként kerül megrendezésre.

Jelentkezés feltétele: orvosi, vagy gyógyszerészi, vagy mesterfokú természettudományi képzettség, illetve egyéb felsőfokú végzettség.

Az oktatás nyelve angol, a részvételhez megfelelő angol tudás szükséges.

Részvételi díj:

  • 360 000 HUF/félév a teljes kurzus elvégzése esetén
  • 240 000 HUF/ modul, amennyiben csak egyes modulokra jelentkezik a hallgató
  • Diploma záróvizsga díja: 150 000 HUF

A részvételi díj befizetése félévenként történik.

Kapcsolattartó/szakfelelős: Dr. Kerpel-Fronius Sándor, cím: 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4, tel./fax: (1) 210-4416, (1) 210 4412, email:kerpelfronius@gmail.com,

Jelentkezés módja: honlapról letölthető jelentkezési lapon. (Kapcsolattartó: Lendvay Judit, tel: 30-4757366, email: cemdc3@gmail.com)

Nemzetközi gyógyszerfejlesztési szakirányú továbbképzés 3. angol nyelvű tanfolyama a Semmelweis Egyetemen

CEMDC angol nyelvű szórólap:

The 3rd international Cooperative European Medicines Development Course (CEMDC) starts at the Semmelweis University in Budapest, Hungary