Tisztelt Jubiláns Kollégák / Kolléganők!

 

Sajnálattal tájékoztatom Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az idei évben a díszoklevelek átadására rendezett, immár hagyományos ünnepségünket októberben nem tudjuk megtartani, így a jubileumi díszünnepség elmarad, a díszokleveleket pedig postán juttatjuk el az Önök számára október hónap folyamán.

Mindenképpen szeretnénk elkerülni, hogy ez Önöknek bármilyen kellemetlenséget jelentsen, ezért a fentiekről külön levélben is értesítem Önöket. A biztonság kedvéért tisztelettel kérem, hogy levelem kézhezvételét szíveskedjék telefonon (06-1/4591500/56597) jelezni, hogy biztos lehessek benne, a tájékoztatást minden érintett megkapta.

 

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy amennyiben a járványhelyzet a későbbiekben lehetővé teszi, az ünnepséget pótlólag megszervezzük, melyről természetesen postai úton minden résztvevőt tájékoztatni fogunk.

Önöknek és családtagjaiknak jó egészséget, és a hosszú, áldozatos és odaadó munkával töltött, sikerekben gazdag évek után méltán kiérdemelt, aktív pihenést kívánok szeretteik körében.

 

 

Köszönöm megértésüket.

 

Tisztelettel:

prof. dr. Kellermayer Miklós

dékán