Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. május 05.
224051 Összes oltás
14128 Beoltott Semmelweis Polgár

A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata az idei évben harmadik alkalommal rendezi meg a „MedPECS2020 – Medical Conference for PhD Students and Experts of Clinical Sciences” elnevezésű tudományos konferenciát

Rendezvényünk kiemelt célja, hogy lehetőséget nyújtson a különböző orvos-, egészség-, és gyógyszertudományi területeken végzett kutatási eredmények bemutatására szakmailag elismert kutatók által vezetett szekcióüléseken előadás vagy poszter prezentáció formájában. A konferencia kiváló alkalom szakmai kapcsolatok ápolására és új együttműködések kiépítésére, az előadói és vitakészség fejlesztésére.  

Az idei évben először, a résztvevők különböző workshopok keretein belül nyerhetnek betekintést a Pécsi Tudományegyetem kiemelt, egyedülálló intézményeibe, új készségeket, ismereteket elsajátítva ezáltal. Mindemellett célunk, hogy az eseményen részt vevő fiatal kutatók és doktoranduszok megismerhessék a tudományos gondolkodás és kutatói életforma sajátosságait és kihívásait egy ehhez kapcsolódó plenáris előadás keretei között. 

A konferencia tervezett időpontja: 2020. október 16-17. (péntek, szombat) 

A konferencia helyszíne: Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont (Pécs, Ifjúság útja 20.) 

A konferencia hivatalos nyelve: angol 

A konferencia honlapja: MedPECS2020 

Regisztráció és absztraktbeküldés határideje: 2020. szeptember 11.