Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. január 15.
12322 Összes oltás
5331 Beoltott Semmelweis Polgár

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara örömmel tesz eleget annak a hagyománynak, hogy volt diákjait jubileumi díszoklevéllel tünteti ki.

Kérjük ezért azokat az orvosokat, akik diplomájukat az egyetem jogelődjénél, a Budapesti Királyi Magyar PÁZMÁNY PÉTER TUDOMÁNYEGYETEMEN, a PÁZMÁNY PÉTER TUDOMÁNYEGYETEMEN, a BUDAPESTI ORVOSTUDOMÁNYI EGYETEMEN, illetve a SEMMELWEIS ORVOSTUDOMÁNYI EGYETEMEN,

                                               1945-ben

                                               1950-ben

                                               1955-ben

                                               1960-ban

                                               1970-ben

szerezték meg, és szakterületükön legalább 30 évig dolgoztak, hogy nyújtsák be kérelmüket a platina, rubin, vas, gyémánt, illetve arany díszoklevél elnyerése érdekében az Általános Orvostudományi Kar Dékáni Hivatalához (1085 Budapest, Üllői út 26.; 1428 Budapest Pf. 2.), 2020. április 30-ig, a mellékelt jelentkezési lapon. A jubileumi díszoklevelek átadására előre láthatóan októberben kerül sor, a pontos időpontról meghívó útján küldünk értesítést.

A Jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

FRISSÍTÉS: A kialakult helyzetre tekintettel a jubileumi díszünnepség elmarad, a díszokleveleket postán juttatjuk el az érintettek részére október hónap folyamán.