Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. szeptember 17.
388067 Összes oltás

Kedves Hallgatónk, Látogatónk, Kollégánk!

Üdvözöljük a Semmelweis Szimulációs Központban!

A hatékony és vidám hangulatú oktatás érdekében a következőkben számítunk szíves együttműködésére.

Érkezés a Semmelweis Szimulációs Központba.

A Semmelweis Szimulációs Központba való érkezés során a kapualjban működő forgóvillás beléptetőkaput a következőképpen tudja nyitni:

– az AITK által kibocsátott hallgatói vonalkódos kártyával (Kantech-vonalkód);

– egyetemi dolgozói proxy-kártyával.

A Semmelweis Szimulációs Központ területén korlátozott számban kerékpár elhelyezésére mód van, saját lakattal. A kerékpár elhelyezésében a portaszolgálat nyújt segítséget. Az elhelyezett kerékpárokért anyagi felelősséget nem vállalunk.

Köszönjük, hogy pontosan érkezik a gyakorlatra!

Tisztelettel kérjük, hogy a gyakorlat előtt a földszinti hallgatói váróban helyezze el táskáját, kabátját egy erre a célra kialakított öltözőszekrényben. A zárható szekrények 100 Ft-os pénzérmével működnek, melyet a kulcs visszahelyezésekor mindenki visszakap.

Várakozási lehetőség hallgatók részére. Az emeleti oktatási területen helyszűke miatt várakozásra nincs mód, erre a célra a hallgatói várók szolgálnak, ahol kényelmesen helyet foglalhat. A gyakorlatra való várakozás során a SEUNI wifi-hálózaton keresztül lehetőség van internethasználatra (pl. az Egyetemi vagy a Klinikai honlapon az adott gyakorlatra való felkészüléshez szükséges tananyagok böngészésére). Az aktuális wifi-jelszó a parafatáblán megtalálható.

A gyakorlótermekbe ételt-italt, illetve a gyakorlathoz közvetlenül nem szükséges holmit bevinni tilos, ezeket kérjük, hogy hagyja a hallgatói váróban.

Amennyiben rendelkezik az AITK által kibocsátott hallgatói vonalkódos kártyával, kérjük, vigye a kártyát magával az emeleti oktatási területre, mivel a gyakorlati jelenlét regisztrációja a kártya segítségével gyorsabban megtörténhet.

Belépés az emeleti oktatási területre.
Az első emeletre érkezve a Szimulációs Központ oktatási koordinátora fogadja a hallgatókat, aki a belépéskor az AITK által kibocsátott vonalkódos kártya segítségével regisztrálja a jelenlétet.
A jelenlét regisztrációját követően az oktatási koordinátor a megfelelő gyakorlóterembe irányítja az egyes csoportokat. 
 
A Szimulációs Központban minden hallgató a számára kijelölt gyakorlótermen kívül csak oktatója vezetésével léphet be más termekbe. A gyakorlathoz szükséges, előre odakészített eszközökön kívül a gyakorlóteremben található egyéb eszközöket, kérjük, hagyja érintetlenül (ezek a Szimulációs Központban folyó más képzésekhez tartoznak). 

Tisztelettel kérjük, tartsa szem előtt, hogy a vonatkozó jogszabályok szerint a dohányzás a Központ egész területén – beleértve a mellékhelyiségeket is – tilos.

 

Kapcsolat
A Semmelweis Szimulációs Központtal kapcsolatos vélemény, tapasztalat az aitkoktatas@gmail.com e-mail címen osztható meg, illetve érdeklődés, kérés esetén forduljon bizalommal a helyszínen Inokai Eszter és Komlós Krisztina oktatási koordinátorokhoz.

Reméljük, hasznos élményekben lesz része a Semmelweis Szimulációs Központban!

Dr. Fritúz Gábor
klinikai oktatásvezető
Semmelweis Egyetem
Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika