Kedves Hallgatók!

Bonctermi gyakorlat demonstrátori segítséggel
Bonctermi gyakorlat demonstrátori segítséggel

 

Kedves leendő Demonstrátorok!

Az Anatómiai Intézet 2021-ben is szeretettel várja az oktatómunkára (csoportokhoz bejárás, gyakorlatvezető segítése, felügyelet melletti oktatás) késztetést érző, jó vagy jeles vizsgaeredményű hallgatókat az Intézetben való tevékenykedésre.

Nemcsak azok jelentkezhetnek, akik a régi kurrikulum szerinti Anatómia, szövet- és fejlődéstan tárgyból szigorlatoztak eredményesen, hanem azok is, akik az új kurrikulumban a Makroszkópos anatómia és a Mikroszkópos anatómia és fejlődéstan tárgyakból egyaránt sikeres szigorlattal rendelkeznek.

A kitöltött (az 1-2. oldalt kell kitölteni a jelentkezőnek), aláírt jelentkezéseket elektronikus formában (beszkennelve, pdf formátumban) 2021. július 9-ig

Várjuk szeretettel a jelentkezőket!


2020. évi hirdetmények:

Az egyetemi demonstrátori szabályzat megváltozott. A Semmelweis Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzat – III. KÖNYV Hallgatói Követelményrendszer – III.4. RÉSZ Térítési és Juttatási Szabályzata (20/A. §-tól 20/D. §-ig) a 2020/2021. tanévtől egyetemi szinten szabályozza a demonstrátori ösztöndíj rendszerét.


Információt az egyetemi oldalon találnak:

valamint a

https://semmelweis.hu/aok/oktatas/osztondij-palyazat/  demonstrátori pályázat fül alatt érhető el.

A kitöltött, aláírt jelentkezéseket elektronikus formában (bescannelve, pdf formában) Dr. Zsiros Viktória (zsiros.viktoria@med.semmelweis-univ.hu) számára kérjük eljuttatni.