Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. október 22.
406992 Összes oltás

Vezetői köszöntő:

Tisztelt Leendő Kolléga!
Tüdőgyógyintézetünk közel 100 éve lát el tüdőbetegeket magas szakmai színvonalon, hiszen nálunk minden körülmények között a beteg az első. Kiváló orvosaink, egészségügyi munkatársaink és fejlett eszközparkunk a garancia az eredményes gyógyításhoz. Ha érdeklődik a tüdőgyógyászat, a belgyógyászat vagy az onkológia iránt, akkor itt a helye! Amennyiben tájékoztatónk elolvasása után további kérdései vannak, úgy várom Önt az Állásbörze Konferencia chatszobájában. Várom önéletrajzát!

Dr. Medgyasszay Balázs, főigazgató

Intézmény / vállalat pontos neve: Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet, Farkasgyepű

Intézmény / vállalat központjának és telephelyeinek pontos címe:
8582 Farkasgyepű, 049/2 hrsz – székhely
8200 Veszprém, Óvoda u 2. – Tüdőgondozó és Szakrendelő telephely

Intézmény / vállalat bemutatása:
A Tüdőgyógyintézet a Közép-Bakony egyik legmagasabb pontján, Farkasgyepű község külterületén erdős környezetben helyezkedik el. A hazánkban ritkaságszámba vehető szubalpin levegő gyógyító hatását kihasználva régiós tüdőgyógyászati központként funkcionál. A szakkórház feladata a Veszprém megyében élő lakosság járó- és fekvőbeteg tüdőgyógyászati és légzés-rehabilitációs szakellátása a legmagasabb progresszivitási szintnek megfelelően, melyet fejlett infrastruktúra, országos átlagot meghaladó diagnosztikus és terápiás eszközpark biztosít. Fekvőbeteg szakellátást (aktív, rehabilitációs, krónikus) farkasgyepűi székhelyen 3 osztályon 214 ágy kapacitással nyújt az Intézet. Ambuláns járóbeteg ellátást a farkasgyepűi székhelyen működő Szakambulancián, illetve járóbeteg tüdőgyógyászati szakellátást és gondozást veszprémi telephelyen végzünk.

Melyik kar friss diplomásaira van szükségük?

Ha van már most olyan munkakör, aminek betöltésére 2021. augusztustól-szeptembertől keresnek munkavállalót, azt ennél a pontnál részletezzék. (A Semmelweis Egyetemen jelenleg 6 karon folyik magas szintű graduális képzés: ÁOK, FOK, GyTK, ETK, EKK, PAK) Egészségtudományi Karról diplomás ápolónőket, Általános Orvostudományi Karról általános orvosokat vár Intézetünk. Amennyiben a tüdőgyógyászat, belgyógyászat, vagy klinikai onkológia szakirány iránt érdeklődnek az orvostanhallgatók, úgy a SOTE akkreditált szakképzőhelyeként is örömmel várjuk őket!

Hol és hogyan tud a munkát kereső friss diplomás kapcsolatba lépni Önökkel?
A járványhelyzetre való tekintettel elsősorban e-mailben és telefonos megkeresés útján várjuk az érdeklődéseket az alábbi elérhetőségeken: munkaugy@farkasgyepukorhaz.hu ; tel: 89/358-013 (153 mellék, Munkaügy osztály)

Mi szükséges munkahely betöltésére való jelentkezéshez? (CV, motivációs levél, fénykép, nyelvvizsga, diploma stb.)
Állásra való jelentkezéshez vagy csak érdeklődéshez mindenképp egy fényképes önéletrajzot várunk (max. 1-1,5 oldal). Felvételi elbeszélgetés alkalmával szükséges bemutatni a végzettséget igazoló diplomát, nyelvvizsga bizonyítványt.

Miért érdemes, jó Önöknél munkát vállalni? (Vezetői gondolatok, dolgozói vélemények stb.)
A Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézet garantálja a kellemes, nyugodt környezetben, team-munkában való gyógyító tevékenység végzését, a korszerű diagnosztikus és terápiás eszközök használatának begyakorlását annak érdekében, hogy kiváló szakemberek dolgozzanak a magyar egészségügyben.