Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

Vezetői köszöntő:

Szeretettel köszöntöm a Kollégákat!

A Törökbálinti Tüdőgyógyintézet a második legnagyobb pulmonológiai intézmény az országban. 

320 ágyon 1.5 millió területi lakost látunk el a felnőtt és gyermekpulmonológia széles spektrumában. Országos központ vagyunk súlyos asztmában, ILD-ben és cisztás fibrózisban. A pulmonológiai betegségek széles skálája mellett évente 700 új tüdődaganatos beteget vizsgálunk ki és kezelünk Intézetünkben. Az Intézetünkben dolgozó kollegáknak a klinikumi gyakorlat mellett lehetőségük van több szakvizsgát szerezni, asztma, COPD és tüdődaganatos kutatási lehetőségekbe bekapcsolódni. A szakmai konferenciákon van lehetőségük megmutatni az eredményeiket. A szakdolgozó kollegákat is támogatjuk a szakmai előmenetelükben. 

 

Intézmény / vállalat pontos neve: Tüdőgyógyintézet Törökbálint

Intézmény / vállalat központjának és telephelyeinek pontos címe: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.

Intézmény / vállalat bemutatása:

A Törökbálinti Tüdőgyógyintézet speciális profiljából adódóan ma meghatározó helyet foglal el Pest megye, valamint a Közép-magyarországi régió egészségügyi ellátórendszerén belül. Annak érdekében, hogy a területi lakosság minél komplexebb ellátást kapjon, gyógyintézetünk nemcsak a tüdőgyógyászat, hanem a kapcsolódó társszakmák, illetve a diagnosztika területén is felkészült a betegek fogadására, ellátására. A korábbi magas szintű aktív tüdőgyógyászati ellátás, kivizsgálás és bronchológiai tevékenység mellett 2018-ban átadott új épületünkben Onko-Pulmonológiai és Diagnosztikai Centrum működik. Itt az általános diagnosztikai lehetőségek (labor, RTG, UH), és szakrendelések mellett már CT Laboratóriumban is fogadjuk a területi lakosokat, és a kétszintes onkológiai részlegeinken zajlik a tüdődaganatos betegek korszerű kezelése. Mindemellett Légzésrehabilitációs osztály, Gyermekpulmonológiai és Bronchológiai Osztály, valamint Alváslaboratórium is szélesíti intézetünk szakmai profilját. 

 

Melyik kar friss diplomásaira van szükségük? Ha van már most olyan munkakör, aminek betöltésére 2021. augusztustól-szeptembertől keresnek munkavállalót, azt ennél a pontnál részletezzék. 

pulmonológus rezidens, klinikai onkológus rezidens, onkológiai szakápoló, intenzív terápiás szakápoló, szakápoló

 

Hol és hogyan tud a munkát kereső friss diplomás kapcsolatba lépni Önökkel?

honlap: www.torokbalintkorhaz.hu

e-mail: tbti@torokbalintkorhaz.hu,  titkarsag@torokblintkorhaz.hu

postai úton: 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 70.

 

Mi szükséges munkahely betöltésére való jelentkezéshez? (CV, motivációs levél, fénykép, nyelvvizsga, diploma stb.)

motivációs levél, szakmai önéletrajz

 

Miért érdemes, jó Önöknél munkát vállalni? (Vezetői gondolatok, dolgozói vélemények stb.)

Célunk olyan munkahelyi környezet kialakítása, mely elnyeri dolgozóink elégedettségét és mely folyamatos szakmai fejlődésüket, képességeik, készségeik fejlesztését szolgálja. A vezetési stílusra egyértelműen a demokratikus elvek jellemzőek, a szakmai viták során mindig a megegyezésre törekszünk, így a döntések konszenzus alapján születnek, a döntéseket követően a határozott, betegellátás elsőbbségét biztosító végrehajtásra törekszünk. A siker leginkább a belső összefogásnak köszönhető, mind a vezetés, mind a kórház dolgozói a közösségi érdek elsőbbségében hisznek. Meglátásunk szerint, eddigi vezetői gyakorlat helyesnek bizonyult, mindezt az intézet szakmai és pénzügyi stabilitása igazolja, mely az elmúlt évtizedekben megtett intézkedéseknek és ezáltal elért eredményeknek köszönhető. A menedzsment takarékos és átgondolt gazdálkodásával, még a nehéz gazdasági helyzetben is sikerült az intézet szakmai stabilitását és pénzügyi egyensúlyát fenntartani, valamint dolgozóink kiemelt bérezésének hátterét biztosítani. Intézetünk infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, így az orvos-, és nővérszálló iránti igényeket egyre nagyobb számban és kiemelkedő körülmények között tudjuk kielégíteni. A Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben az orvosok, nővérek, és asszisztensek részvételével számos klinikai vizsgálat zajlik, melynek segítségével a betegellátás színvonala emelkedhet, új terápiás lehetőségek válnak elérhetővé, és a tudomány-, valamint az egyéni fejlődés lehetőségét biztosítják.