Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

Vezetői köszöntő:

A Mátra természeti szépségei, kedvező klimatikus adottságai, ivókúrára és fürdésre alkalmas gyógyvizei, a földből feltörő gyógygázok (mofetta) teszik országosan és nemzetközileg  elismert gyógyhellyé Parádfürdőt.

Már az 1730-as években lehetett róla hallani, hogy az itt található gyógyvizeket gyógyításra használták, az 1830-as években pedig gyógyfürdő intézetté minősítették a már használatban lévő fürdőlétesítményt. Maga a Parádfürdői Állami Kórház 1952-ben alakult, az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórháza, ahol mozgásszervi, emésztőszervi és nőgyógyászati betegségek gyógykezelését végzik szakembereink. 

Kórházunk a Mátra északi oldalán, Budapesttől 110 km-re található, az M3-mas autópályán és a 24-es főúton keresztül közelíthető meg.

 Intézmény / vállalat pontos neve: 

Parádfürdői Állami Kórház

 Intézmény / vállalat központjának és telephelyeinek pontos címe: 

3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos út. 221.

 Intézmény / vállalat bemutatása:

Gyönyörű természeti környezetben található Parádfürdői Állami Kórház az ország egyik legtapasztaltabb rehabilitációs szakkórháza, ahol mozgásszervi, emésztőszervi és nőgyógyászati betegségek gyógykezelését végzik szakembereink 4 osztályon, 120 betegágyon. Többféle gyógyvizet is alkalmazunk, például a Parádi Vizet ivókúraként, és az egyedülálló termékenységet is elősegítő vasas-timsós gyógyvizet, amelynek komplex kezeléscsomagban történő alkalmazása számos esetben vezetett régóta vágyott gyermekáldáshoz. A mofetta (természetes széndioxid gáz) kezeléseink pedig az érbetegek állapotának színvonalas ellátásához járulnak hozzá.

A természeti adottságok mellé társul a kórház szakembereinek tudása és évtizedes tapasztalata a rehabilitációban. Egyénre szabott kezelések, családias légkör jellemzi tevékenységünket. A nyugodt, üdülőhelyi környezet segít kiszakadni a mindennapokból és hozzájárul a kezelések sikeréhez, betegeink gyógyulásához, testi-lelki feltöltődéséhez.

 Melyik kar friss diplomásaira van szükségük? Ha van már most olyan munkakör, aminek betöltésére 2021. augusztustól-szeptembertől keresnek munkavállalót, azt ennél a pontnál részletezzék. (A Semmelweis Egyetemen jelenleg 6 karon folyik magas szintű graduális képzés: ÁOK, FOK, GyTK, ETK, EKK, PAK)

Intézményünk a Semmelweis Egyetem ÁOK és ETK karai végzőseinek nyújt álláslehetőséget gyógytornász illetve orvos/szakorvos vagy rezidens munkakörökben. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 Hol és hogyan tud a munkát kereső friss diplomás kapcsolatba lépni Önökkel? 

 Kórházunk Főigazgatói Titkárságán kaphatnak felvilágosítást a kedves érdeklődők telefonon és e-mailben a következő elérhetőségeken: 

+36-30-544-801, korhaz@paradfurdo.hu

Érdemes kórházunk honlapjának Főoldalán is nyomon követni az aktuális állásajánlatainkat:

www.paradfurdo.hu

Mi szükséges munkahely betöltésére való jelentkezéshez? (CV, motivációs levél, fénykép, nyelvvizsga, diploma stb.)

 Az állás pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások általában a kövekezők:

  • Végzettséget igazoló bizonyítványok másolata
  • Önéletrajz
  • Nyilatkozat arról, hogy az anyagot a pályáztatásban résztvevők megismerhessék
  • Az állást betöltését követően erkölcsi bizonyítvány

Miért érdemes, jó Önöknél munkát vállalni? (Vezetői gondolatok, dolgozói vélemények stb.)

Csodálatos természeti környezetben, ezen a mátrai gyógyhelyen dolgozni egyedülálló, már csak friss levegő, erdőkben gazdag hegyi környezet miatt is, amely sok élvezetes, szabadidős tevékenységet nyújt a természetet szeretőknek.

Intézményünket nyugodt, családias légkör jellemzi, a dolgozóink közvetlen segítőkészsége, mosollyal végzett munkája gyakran szerepel betegink pozitív visszajelzései között.

Felújított szolgálati lakás lehetősége is adott a távolabb élő dolgozóknak, a kórház közelében.

Csapatunk folyamatos szakmai fejlődése érdekében a vezetőség kiemelten támogatja a továbbképzési lehetőségekben a dolgozóinkat.

Felsőoktatási intézményekkel való együttműködéseink alapján (Debreceni Egyetem, Miskolci Egyetem) kutatási lehetőségekben való részvételi lehetőségek is adottak, melyek további szakmai kihívásokat jelentenek az erre nyitott és aktív kollégáknak.