Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

Vezetői köszöntő:

Tisztelt Leendő Kollégák és Érdeklődők!

Bizalommal köszöntöm Önöket az Új Szent János kórház összes munkatársa nevében. Budapest XII. kerületében, Kútvölgyben található nagy múltú gyógyító intézményünk, mely évente mintegy 45.000 fekvőbeteget lát el a közel egymillió fős nyugat-közép-magyarországi régióból. Az évi mintegy egymillió járóbeteg gondozása szakrendeléseinken és szakmai centrumainkban történik. A gyógyító tevékenységünk több telephelyen zajlik. Az intézmény azon kevés egészségügyi létesítményekhez tartozik, ahol – a szívsebészetet kivéve – a korszerű orvostudomány minden ága képviselve van. Minden lehetőséget megragadunk, hogy betegeink és dolgozóink számára a lehető legkellemesebbé tegyük a kórházban töltött időt. Remélem bemutatkozásunkkal sikerült felkeltenünk érdeklődésüket és hamarosan intézményünk falai közt is találkozhatunk!

  

Intézmény / vállalat pontos neve:

Észak-közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő

 

Intézmény / vállalat központjának és telephelyeinek pontos címe:

1125 Budapest, Diós árok 1-3.

 

Intézmény / vállalat bemutatása:

Az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő a tavalyi évben indult átalakítások hatására teljesen megújul. Ennek részeként az új központi kórháztól szervezetileg elkülönülő Kútvölgyi járóbeteg-ellátási szakrendelőt hozunk létre.

A kormány 60 milliárd forintot biztosított 17 fővárosi kórház részleges felújítására, ebben a Szent János Kórház a prioritási lista élén áll. Már több épületünkben megkezdődött a váró- és a vizsgálóhelyiségek, valamint a betegszobák kifestése, és zajlik a vizesblokkok rendbehozatala is. Az Egészséges Budapest Program részeként kórházunkban három projekt fog megvalósulni. Az egyik a szakrendelő, a másik a centrumkórház program, a harmadik pedig egy kisebb pilot projekt, amelynek során a korábbi pulmonológiai klinikánk épületében egy családbarát lelki egészségcentrumot kívánunk létesíteni, ahol főként a szülés körüli pszichés zavarok kezelésére fókuszálnánk. Reményeink szerint hamarosan megkezdődhet a tervezői munka minden esetben. A leendő centrumkórházban egy modern, központi tömböt építünk, de nem zsúfolunk bele mindent, csak azt, ami a sürgősségi szakmákhoz szükséges, például a műtőket és a diagnosztikumot, minden más pedig marad a szatellit épületekben, ez az úgynevezett csillagpontszerű kórház. Az Egészséges Budapest Program nemcsak ingatlanfejlesztésekből áll, hiszen ennek révén – többmilliárdos nagyságrendben – rengeteg korszerű eszközt, felszerelést is kaptunk az elmúlt években. Lecseréltünk például 450 régi ágyat a legkorszerűbb, elektromos emelős ágyra, ami a betegek kényelme mellett az ápolók egészségmegőrzése szempontjából is fontos beruházás. Ezen felül rengeteg modern, nagy tudású képalkotó berendezéssel, korszerű műtőasztalokkal és műtéti eszközökkel is gyarapodtunk.

Közel egymilliárd forintos kormányzati támogatásból megújult a kórház területén lévő, nemrégiben módszertani központtá vált Budai Meddőségi Centrum, melynek eredményeként a jövőben kétszer annyi államilag finanszírozott mesterséges megtermékenyítés végezhető itt el, mint eddig. A Baba-Mama-Papa Együtt program, a hamarosan induló Stroke ovi vagy az online szülésfelkészítő tanfolyam az egészségügy példás kezdeményezései. 

A Szent János Kórház megfelelő működéséhez elengedhetetlen a csapatmunka – mindenkinek nagy szerepe van, mindenki fontos. Nagyon örülünk a kormány bérfelzárkóztatásra vonatkozó intézkedéseinek, ugyanakkor emellett helyi szinten is odafigyelünk az erkölcsi és az anyagi megbecsülésre. A Szent János Kórház ápolói nemcsak arra törekszenek, hogy szakmailag felkészültek legyenek, és a munkájukat a lehető legjobban végezzék, hanem arra is, hogy nagyfokú empátiával kommunikáljanak a betegekkel és az aggódó hozzátartozókkal. Igyekszünk nagy hangsúlyt helyezni a szakdolgozók elismerésére. A Szent János Kórháznak igen ambiciózus ápolói csapata van. Mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobban végezze a saját munkáját, sokan ezért is járnak továbbképzésekre, és szereznek magasabb végzettséget. Teljesen más a betegségélmény, ha egy kedves, empatikus és szakmailag felkészült ápoló gondoskodik a páciensről.

 

Melyik kar friss diplomásaira van szükségük? Ha van már most olyan munkakör, aminek betöltésére 2021. augusztustól-szeptembertől keresnek munkavállalót, azt ennél a pontnál részletezzék. (A Semmelweis Egyetemen jelenleg 6 karon folyik magas szintű graduális képzés: ÁOK, FOK, GyTK, ETK, EKK, PAK)

 Az ÁOK, az ETK és a FOK friss diplomásait is szeretettel várjuk kórházunkba.

 

Hol és hogyan tud a munkát kereső friss diplomás kapcsolatba lépni Önökkel? 

Az érdeklődőket kérjük, látogassanak el kórházunk karrieroldalára, ahol aktuális álláshirdetéseinket is megtalálják:

https://dreamjo.bs/hu/company/szent-janos-korhaz

Email: kommunikacio@janoskorhaz.hu

https://www.facebook.com/szentjanoskorhaz

https://www.facebook.com/budaicsaladkorhaz

06 1 458 4500 / 5080 

06 1 458 4500 / 4874

 

Mi szükséges munkahely betöltésére való jelentkezéshez? (CV, motivációs levél, fénykép, nyelvvizsga, diploma stb.)

Részletes, fényképes szakmai önéletrajz,  Végzettséget, képzettséget igazoló dokumentumok másolatai,  motivációs levél,  a munkakörre történő kiválasztás esetén három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,  hozzájáruló nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatokat a pályázati eljárással összefüggésben kezeljék.

 

Miért érdemes, jó Önöknél munkát vállalni? (Vezetői gondolatok, dolgozói vélemények stb.)

Stabil munkahelyet jelent az állami kézben lévő Új Szent János kórház, mely hosszú távú fejlődési lehetőséget nyújt kollégáinknak a megbízhatóság és kiszámíthatóság mellett. Fontosnak tartjuk a hagyományos értékek megőrzését, mint például tiszteletet az egyénnek, elismerést a teljesítménynek. Úgy véljük, a hagyományos értékeket valló fiatalok és szakemberek számára tudunk vonzó munkahelyként szolgálni, akik számára hozzánk hasonlóan fontos a bizalom, a biztonság, továbbá hosszabb távon képesek elköteleződni egy olyan munkáltató felé, aki megbecsüli, elismeri a betegek és a közös eredmények érdekében végzett munkájukat. Garantáljuk, hogy leendő kollégáink képességeinek, szakértelmének megfelelő feladatokat láthasson el, egyúttal legyen lehetősége arra is, hogy megismerhesse a legújabb eljárásokat. Kiemelten fontosnak tekintjük munkavállalóink egészségfejlesztését, ennek érdekében folyamatosan bővítjük egészségfejlesztési programunkat. Munkatársaink kiemelten fontosak számunkra. A gyors és gördülékeny kommunikáció érdekében elindítottuk a kórház Workplace felületét, mely a belső kommunikáció számos kihívására megoldást nyújt.

 

“Folyamatos kihívás, fejlődési lehetőség, nyugodt, biztos háttér.” -Dr. Kőnig Róbert

“Egyre többen vannak, akik szerint jó, sőt egyre jobb itt dolgozni.  A kórház igyekszik olyan kollégákat egy csoportban foglalkoztatni, akik azonos képességekkel és szakmai érdeklődéssel rendelkeznek.” -Felföldi Katalin

“A munkatársak lelkesek, optimisták, megkapunk minden támogatást a hatékony munkavégzéshez. Mivel az erőfeszítéseket a cégvezetés elismeri, a környezet ideális.” -Tóth Kata

“A kórház jól reagál a visszajelzésekre, a „panaszokra” mindig keresi a megoldást, és ez nagyon bátorítólag hat.” Dr. Horváth Lajos