Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

Vezetői köszöntő:


András Klára, az Egis Humánerőforrás igazgatója:

Szeretettel köszöntöm a Semmelweis Egyetem valamennyi jelenlegi és volt hallgatóját!  Őszinte örömmel tölt el, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban is megtaláltuk a módját a  találkozásnak, és bemutathatjuk, milyen lehetőségekkel várja Önöket az Egis. Számos kollégánk tanult az SE-en, és magabiztosan mondhatom, hogy nálunk  világszínvonalú munkakörnyezetben, innovációra nyitott, inspiráló légkörben  kamatoztathatják az Egyetemen megszerzett, kimagasló szakmai tudásukat. Munkatársaink vállalatunk legfontosabb erőforrásai. Az Egisben szakmai kihívások és a  fejlődési lehetőségek biztosítása mellett juttatásokkal, szolgáltatásokkal is támogatjuk  kollégáinkat abban, hogy szakmai és magánéletükben is minél egészségesebb és teljesebb  életet élhessenek

Az Egis vállalatcsoport értékei mentén célunk, hogy olyan munkahelyet teremtsünk, ahol  együttműködve, összetartó csapatként dolgozunk közös sikereink érdekében. Ismerjen meg minket! 

Intézmény / vállalat pontos neve: Egis Gyógyszergyár Zrt. 

Intézmény / vállalat központjának és telephelyeinek pontos címe: 

1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.  

Intézmény / vállalat bemutatása: 

Az Egis Közép- és Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalata.  Tevékenységünk a gyógyszeripar összes értékteremtő folyamatát átfogja a kutatás fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig, készítményeink  összesen 65 országban érhetők el saját leányvállalatokon és képviseleteken, valamint  partnereinken keresztül. 

Közel 4 400 kollégánk dolgozik a világ 18 országában. Közel 3000 főt foglalkoztatunk  magyarországi telephelyeinken, ezzel a 26. legnagyobb hazai foglalkoztatók vagyunk. Stratégiánk egyik alappillére az innováció. Regionális szinten is kiemelkedő összeget, évi  több mint 15 milliárd forintot fordítunk kutatás-fejlesztésre. Tevékenységünk fókuszában a  minőségi, hozzáadott értékkel rendelkező generikus készítmények állnak. Folyamatos  fejlesztésekkel és beruházásokkal biztosítjuk a legmodernebb környezetet és világszínvonalú  technológiákat mind a fejlesztés, mind gyártás területén. 

Melyik kar friss diplomásaira van szükségük? Ha van már most olyan munkakör,  aminek betöltésére 2021. augusztustól-szeptembertől keresnek munkavállalót, azt ennél  a pontnál részletezzék. (A Semmelweis Egyetemen jelenleg 6 karon folyik magas szintű  graduális képzés: ÁOK, FOK, GyTK, ETK, EKK, PAK) 

Különböző szakterületekre folyamatosan keresünk orvos, gyógyszerész végzettséggel  munkatársakat. (pl. kutatás-fejlesztés, minőségellenőrzés és minőségbiztosítás,  törzskönyvezés, gyógyszerbiztonság területekre)

Hol és hogyan tud a munkát kereső friss diplomás kapcsolatba lépni Önökkel? A pályakezdők jelentkezését az Egis Karrier oldalon https://karrier.egis.hu/allasok fogadjuk,  regisztrációt követően, önéletrajz feltöltésével. 

Mi szükséges munkahely betöltésére való jelentkezéshez? (CV, motivációs levél, fénykép,  nyelvvizsga, diploma stb.) A jelentkezéshez elegendő részletes szakmai önéletrajzot csatolni. 

Miért érdemes, jó Önöknél munkát vállalni? (Vezetői gondolatok, dolgozói vélemények  stb.)

Dr. Vörös Dávid Gyógyszerbiztonsági orvosszakértő  

Tanulmányok: SE, ÁOK 

“Szakmailag, illetve személyesen is az egyik legjobb döntésem volt, hogy az Egis-t  választottam. A szakmai tudásomat itt tudom a leginkább kihasználni és alkalmazni a  mindennapi munka során. Amikor egyetem után irányt választottam, fontos volt számomra,  hogy megmaradjon az a tudat, hogy orvos vagyok és segítek másoknak. Ehhez szerintem az  egyik legjobb lehetőség egy gyógyszercégnél elhelyezkedni. Bár nem egy kórházban  dolgozom szemtől szembe a beteggel, de távolról is hozzá tudom segíteni ahhoz, hogy  meggyógyuljon, biztonságos, jó gyógyszeres kezelést kapjon.”  

Dr. Bende Bernadett, Gyógyszerbiztonsági orvosszakértő 

Tanulmányok: SE, GyTK 

„Amikor felvettek az Egishez, nagyon-nagyon jó csapat fogadott. Ami nálunk különösen jó,  hogy fiatalos a társaság, két év után már bőven nem én vagyok a legfiatalabb kolléga. Könnyen megtaláljuk a hangot, közös az érdeklődési körünk, szerintem a lehető legjobb  csapatom van. (…) sokat tanultam az együttműködésről, a csapatmunkáról.” 

Dr. Rutkai Ádám, Junior GMP minőségbiztosító 

Tanulmányok: SE, GyTK 

“Folyamatosan kapok pozitív visszajelzéseket a munkám során, az Egis kultúrájában jelen van  a pozitív megerősítés. (…) Rendkívül sok szakmai fejlődési lehetőség van. Ha valaki pozíciót  szeretne váltani az Egis berkein belül, azt segítik és támogatják, megtalálják a hozzá  leginkább illő feladatkört. Ebben száz százalékig támogatást nyújt az Egis.”