Betegjog

Hogyan előzhetjük meg, hogy a beteg pereljen? Milyen úton kerülhető el, hogy bíróságra kerüljön az ügy? Milyen jogai vannak az orvosnak a gyógyítás és a bírósági eljárás során? Erre a problémakörre igyekszem majd kielégítő válaszokat és tanácsokat adni a résztvevőknek. A cél az legyen, hogy a gyógyító bátran merjen gyógyítani, ne akadályozza a munkáját a félelem panaszoktól, műhibaperektől vagy formanyomtatványoktól.

Tanulásmódszertan

Ez a tréning lehetőséget biztosít arra, hogy kialakíts egy egyéni, hatékony tanulási stratégiát. Feltérképzei az erőségeket és konkrét eszközöket és praktikákat nyújt.
Elsősorban gólyáknak ajánljuk. 

 

Időgazdálkodás

Több időre lenne szükséged? Egyetemista vagy, és be kell osztanod a zsebpénzed? Megoldást keresel? Nekünk van egy. Az időgazdálkodás képzésünk, segít priorizálni, heti beosztást tervezni. Különösen ajánljuk, ha mindig elkésel/ ha 24 óra egy napban nem tűnik elégnek/ ha halogatsz. A képzést kéthetente tartjuk és négy egymásra épülő alkalomból áll, kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha mind a négy alkalmon jelen tudsz lenni.

Csoportos Coaching

Szeretnéd tudni, hogyan juss ki az egyetem, a karrierválasztás és az eközben felmerülő problémák labirintusából? Szívesen beszélnél a benned lévő kérdésekről, problémákról az egyetemmel és a pályaválasztással kapcsolatban? Úgy látod, túl sok választásod van, és ideje lenne fókuszálni valamire a sok lehetőség közül, és megtalálni a személyesen neked legmegfelelőbbet?

Jogosítvány tanfolyam

Idén ősszel ismét B kategóriás jogosítvány szerzésére biztosítunk lehetőséget, versenyképes áron a Semmelweis Egyetemen! Koncentrált elméleti képzés online formában és egyénhez igazodó gyakorlati órák. 

Stresszkezelés

A stresszkezelés témaköre mára senkinek sem ismeretlen terület – mégis, tapasztalataink szerint az emberek (köztük a semmelweises hallgatók) továbbra sokszor feszültek, idegesek, stresszesek a félévek során – és ne is beszéljünk a vizsgaidőszakról… Saját véleményünk az, hogy ahogyan a legtöbb készséget, képességet, úgy a stresszkezelést sem elég olvasni, kutatni – hanem gyakorolni kell, amihez pedig konkrét eszközök és technikák kellenek. Éppen ezért állítottunk össze kipróbált technikákból, szakképzett műhelytartók segítségével egy olyan stresszkezelés műhelyet, ahol kézzel fogható javaslatokat és eszközöket kapsz a mindennapi stresszel való megküzdéshez.