Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 24.
531138 Összes oltás

Tisztelt Semmelweis Polgár!

 

A választással kapcsolatos dokumentumokat letöltheti erről az oldalról. 

 

Az Alkalmazotti Tanács választásáról és működéséről részletesen a 2012. évi törvény – a munka törvénykönyvéről XX. fejezetéből tud tájékozódni. A vonatkozó jogszabályokat Pdf formátumban letöltheti innen.

Ha úgy dönt, hogy szeretne tagja lenni az Alkalmazotti Tanácsnak, akkor össze kell gyűjtenie ötven aláírást, amelyek támogatják az Ön jelöltségét. Az aláírásgyűjtő ívet Word dokumentumként letöltheti innen. 

Ha sikeresen összegyűjtötte a szükséges ötven aláírást, ne feledje el kitölteni a jelölést elfogadó nyilatkozatot, amelyet letölthet innen. 

 

A munkavédelmi képviselők választásáról és feladatukról az 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről VI. fejezetéből tud tájékozódni. A vonatkozó jogszabályokat Pdf formátumban letöltheti innen.

Ha úgy dönt, hogy szeretne munkavédelmi képviselő lenni, akkor össze kell gyüjtenie szervezeti egységéből a munkavállalók tíz százalékától az aláírást, amelyek támogatják az Ön jelöltségét. Az aláírásgyűjtő ívet letöltheti innen.

Ha sikeresen összegyűjtötte a szükséges mennyiségű aláírást, akkor ne feledje el kitölteni a jelölést elfogadó nyilatkozatot, amelyet letölthet innen.

 

A kitöltött aláírásgyűjtő ívet, és jelölést elfogadó nyilatkozatot kérjük hozza el személyesen a 1094 Budapest, Ferenc tér 15. fszt. 09-be 2021. október 30-ig.

 

Ahhoz, hogy jelöltethesse magát az Alkalmazotti Tanácsba, vagy munkavédelmi képviselőnek, szerepelnie kell a munkáltató által a Választási Bizottság részére megküldött választható munkavállalók listáján. Ezt itt tudja leellenőrizni. (Ez a Pdf dokumentum csak az Egyetem belső hálózatáról vagy otthoni VPN kapcsolatról érhető el.) 

Ha pedig szeretné leellenőrizni, hogy a jelölteket támogathatja aláírásával és jogosult résztvenni a szavazáson, akkor azt itt tudja megtenni. (Ez a Pdf dokumentum csak az Egyetem belső hálózatáról vagy otthoni VPN kapcsolatról érhető el.

Figyelem! A Választási bizottság csak az innen letölthető dokumentumokat fogadja el!

Amennyiben további kérdése van, kérjük hívja az 53804 egyetemi melléket.