A MAC Budapest felnőtt jégkorong csapata sport mez árverésének teljes összegét az Urológiai Klinikát támogató Antal Géza Alapítványnak ajánlotta fel.

Ha november akkor MOVEMBER, legalábbis ami az Urológiai Klinikát illeti. Számos orvos és közéleti személyiség csatlakozik a prosztatarák korai felismerésének tudatosítása érdekében, az eredetileg Ausztráliából induló figyelemfelkeltő bajusznövesztő kampányhoz.
Az idén először a MAC Budapest felnőtt jégkorongcsapata is csatlakozott a programhoz, ami azért is nagy öröm, mert a csapat tagjai azon túl, hogy sokak meglepetésére bajuszt növesztettek, jelentős anyagi segítséget is nyújtottak a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáját támogató Antal Géza Alapítványnak.
A csapat tagjai november során különleges mezt viseltek és figyelemfelkeltő plakátokkal járultak hozzá a kampány sikeréhez. Az egyedi mezekre november végén árverést hirdettek és a licit eredményeképpen összegyűlt teljes összeget: 411 700 Ft-ot az Antal Géza Alapítványnak adományozták. A MOVEMBER mezt Tokaji Viktor csapatkapitány nyújtotta át Nyirády Péter professzornak az Antal Géza Alapítvány kuratóriumi elnökének, aki elmondta, hogy ez a fajta önálló kezdeményezés egyedülálló az Alapítvány történetében, és hogy nagyon hálás az adományért, melynek teljes összegét az Urológai Klinika fejlesztésére fog fordítani.

Tokaji Viktor csapatkapitány átnyújtja MAC Budapest Ice hockey Club pólóját Nyirády Péter igazgatónak
Tokaji Viktor csapatkapitány átnyújtja a mezt Nyirády Péter igazgatónak
MAC Movember plakát
MAC Movember plakát