Betűméret: A A A

Pontjóváírási díj

Tisztelt Tanfolyamszervező!

Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi felsőoktatási intézmények (Egyetemek) új együttműködési megállapodást kötöttek a tanfolyamok/munkahelyi továbbképzések pontjóváírási díjának beszedésére vonatkozóan. Ennek alapján minden esetben az adott tanfolyam minden résztvevője után az az Egyetem számlázza ki a pontjóváírási díjat, amelyik minősítésre befogadta a tanfolyamot.
A pontjóváírási díjat az Egyetemek saját hatáskörben állapítják meg.
Az Egyetemek garantálják, hogy az általuk működtetett adatbázisok (OFTEX/GYOFTEX) adatainak figyelembe vételével ugyanazon tanfolyamszervező által szervezett ugyanazon tanfolyamon „hallgató” vagy „vizsga” jelleggel résztvevő ugyanazon továbbképzésre kötelezett személy után csak egy, a befogadó Egyetem fog pontjóváírási díjat beszedni. Az előadók pontjainak jóváírása díjtalan.
Az Egyetemek Együttműködési megállapodása biztosítja, hogy a tanfolyamszervezők számára csak egy Egyetem állít ki pontjóváírási számlát abban az esetben is, ha a résztvevők szakmai továbbképzésre különböző Egyetemekhez regisztráltak.
A pontjóváírási díj fentiekben részletezett számlázási módját az Egyetemek 2017. szeptember elsején vezetik be.
A kongresszusi akkreditációban befogadott rendezvényeknél változatlanul nem számolnak fel résztvevői pontjóváírási díjat az Egyetemek.

Budapest, 2017. aug. 18.

Debreceni Egyetem ÁOK (III/201/2017)
Pécsi Tudományegyetem ÁOK (2017/8/1948)
Semmelweis Egyetem (48558-7/KSTOK/2017)
Szegedi Tudományegyetem ÁOK