Betűméret: A A A

Medicina Top pályázat

Pályázati felhívás!

 

Az idén negyedik alkalommal jelenik meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, a Magyar Kórházszövetség, a MOTESZ, az Orvos Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló rezidens” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.

Az elmúlt évekhez hasonlóan várjuk a rezidens orvosok jelentkezését, reméljük, hogy a múlt évi 123 pályázóhoz hasonlóan az idén is sokan tisztelnek meg bennünket pályamunkájukkal. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a díjhoz, a Sanofi támogatásának köszönhetően pénzjutalom is tartozik.

 

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke.

Tagjai: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnök-helyettes, Prof. Dr. Tímár József, a MOTESZ elnöke.

Az eredményhirdetése és díjátadása várhatóan 2016. október 21- én lesz a könyvbemutatóval egybekötött V. Egészségügyi miniszteri csúcstalálkozón, amelyet Gálaest követ.

 

A pályázatokat kérjük, hogy a Magyar rezidensszövetség címére küldjék el 2016. július 31-ig Word dokumentum formában.

 

Üdvözlettel,

Nógrádi Tóth Erzsébet                       Dr. Sipka Balázs

A Medicina TOP évkönyv                   A Magyar Rezidensszövetség

alapító főszerkesztője                        elnöke

 

Budapest, 2016-06-28.

 

MEDICINA TOP200, 2016 Pályázat REZIDENSI kérdőíve