Betűméret: A A A

Cikluszárás

T á j é k o z t a t ó

 Az Egyetem által kiállított továbbképzési pontösszesítőt csatolni kell a Működési Nyilvántartást vezető Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatalhoz (EEKH) benyújtandó megújítási kérelemhez (adatlaphoz).

A regisztráció megújítása a Hivatalhoz benyújtott kérvény alapján történik, melyhez csatolni kell az Egyetemek által kiállított igazolást a folyamatos továbbképzés teljesítéséről. A kérvény formanyomtatványa letölthető a Hivatal honlapjáról (http://www.eekh.hu). Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a működési nyilvántartás megújításához szükséges kérvény elektronikusan is kitölthető a http://adatlap.eekh.hu oldalon. Az elektronikus kitöltés során ellenőrizhetik a működési nyilvántartásban jelenleg szereplő valamennyi adatukat.

               A megújított működési nyilvántartás (regisztráció) érvényességi ideje nem függ ezen igazolás kiállításának időpontjától. A következő 5 éves továbbképzési periódus az EEKH által kiadott határozat alapján megállapított naptól veszi kezdetét.

              A 2007. 01. 01-től érvényes szabályozás szerint a továbbképzési ciklus utolsó évében megszerezett pontokból 50 pont átvihető a következő továbbképzési időszakra, amennyiben ezen pontok nélkül is igazolható a szükséges 250 pont/5 év teljesítése. Ugyanezen rendelkezés alapján az Egyetem által kiállított továbbképzési pontösszesítő kelte és a megújított nyilvántartás érvényességének kezdete közötti időszakban megszerzett pontokból – a fenti 50 pontos felső határ figyelembe vételével – az új ciklusra pontok jóváírhatók.

                                                                                       Semmelweis Egyetem
Továbbképzési Központ