Betűméret: A A A

Kötelező szintentartók vizsgáiról

            A Szak- és Továbbképzési Igazgatóság az elmúlt évek tapasztalatai miatt változtat a tanfolyamok anyagának számonkérési formáján.

            Ezentúl a tanfolyamon résztvevők a tanfolyam alatt is megpróbálhatják megoldani az előadások napi anyagaiból összeállított tesztkérdéseket. A kérdések az előadás napján délután 2 órától oldhatók meg, egészen a tanfolyamot követő hét végéig. Mindenkinek három próbálkozási lehetősége van. Minden kérdés megválaszolására két percet adunk. Amennyiben a három napi megoldási átlag meghaladta a 66,7%-ot, úgy Ön eleget tett a számonkérési kötelezettségének.  Amennyiben nem sikerül elérni a 66,7%-ot, úgy a szervezőknél biztosítunk szóbeli beszámolási lehetőséget.

A tesztekre elektronikus úton online tudnak válaszolni a Semmelweis Egyetem e-learning rendszere segítségével. Az online tesztek megírásához saját internetes kapcsolattal és/vagy WIFI hozzáféréssel rendelkező okostelefon, tablet, vagy laptop szükséges. Kérjük, hogy amennyiben módjukban áll hozzanak magukkal ilyen készülékeket.

A szervezők az egyetemi helyszíneken megfelelő, mindenki által elérhető WIFI hozzáférést biztosítanak, így akár a helyszínen is meg lehet oldani a teszteket.

A változással kapcsolatos gyakorlati kérdéseket itt tekinthetik meg.

            Reméljük, hogy a változtatások segítségével csökkenteni tudjuk a vizsgákkal kapcsolatos eddigi szorongást és a Semmelweis Egyetemen szervezett tanfolyamok népszerűsége úgy emelkedik, hogy a szakmai színvonal ne romoljon.