Betűméret: A A A

II. Semmelweis Tehetségkonferencia

Kedves Érdeklődők!

Sok szeretettel köszöntünk Titeket a II. Semmelweis Tehetségkonferencia oldalán, ahol megtalálhatjátok a jelentkezéshez szükséges legfontosabb információkat, határidőket.

A Semmelweis Tehetségkonferencia először 2019 februárjában került megrendezésre Dabason. A konferencia, melyre orvos-, fogorvos- és gyógyszerésztanhallgatók jelentkezhetnek, azzal a céllal indult útjára, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatóknak saját tudományos munkájuk bemutatására és egyben mások kutatásának megismerésére is. Bár az egyetemi és országos TDK konferenciák során évről évre sokan prezentálhatják munkájukat, a helyezések és különdíjak mellett gyakran elveszik a többi hallgató témájának részletes megismerésére való törekvés. A Tehetségkonferencián a jelentkezők kötetlen formában mutathatják be eredményeiket, majd az előadásokat követően kerekasztal beszélgetések formájában lehetőség nyílik a további diszkusszióra is. A megbeszélést minden szekcióban neves szakemberek segítik majd. 

Azt reméljük, hogy a kötetlen beszélgetés az ismerkedés mellett a jövőbeli tudományos együttműködések alapjául is szolgál majd és ezáltal összeköti a különböző egyetemeken tanuló, eltérő érdeklődési körű hallgatókat is. Éppen ezért a szakmai oldalon túl társasági programokkal is készülünk, hogy ezzel is segítsük az új ismeretségek, barátságok kialakulását.

A tavalyi nagysikerű I. Semmelweis Tehetségkonferencia után idén Szarvason kerül megrendezésre a folytatás, reméljük, sokatokkal találkozunk majd!

 

A Konferenciával kapcsolatos fontosabb információk:

Jelentkezési határidő: december 8.

Időpont: 2020. február 15-16. (szombat-vasárnap)

Helyszín: Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas

A Konferencia a résztvevő hallgatók számára ingyenes.

Közös busszal történő utazás részletei később!

 

Jelentkezés:

Az idei évben az alábbi Google form kitöltésével tudtok jelentkezni.

Sikeres pályázást kívánunk! Bármilyen kérdés esetén keressetek minket bizalommal a semmelweistehetsegkonferencia@gmail.com címen!

Üdvözlettel,

Bátai Bence főszervező
Dékány Lea, Kiss Laura és Kotmayer Lili szervezők

 

Az I. Semmelweis Tehetségkonferencia résztvevői.