Betűméret: A A A

II. Semmelweis Tehetségkonferencia

II. Semmelweis Tehetségkonferencia
2020. február 15-16.

A Semmelweis Tehetségkonferencia azzal a céllal indult útjára, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatóknak saját tudományos munkájuk bemutatására és egyben mások kutatásának megismerésére is. Az első Tehetségkonferenciát 2019 februárjában rendeztük meg Dabason, idén Szarvason lesz a folytatás.

Időpont: 2020. február 15-16. (szombat-vasárnap)
Helyszín: Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas
A Konferencia a résztvevő hallgatók számára ingyenes.
Közös busszal történő utazás részletei később!

A programra orvos-, fogorvos- és gyógyszerésztanhallgatók jelentkezhetnek. Bár az egyetemi és országos TDK konferenciák során évről évre sokan prezentálhatják munkájukat, ugyanakkor a helyezések és különdíjak mellett könnyen elsikkadhat a többi hallgató témájának részletes megismerésére való törekvés. A Semmelweis Tehetségkonferencián a jelentkezők kötetlen formában mutathatják be eredményeiket, majd az előadásokat követően kerekasztal beszélgetések formájában lehetőség nyílik a további diszkusszióra is. A megbeszélést minden szekcióban neves szakemberek segítik. 

Azt reméljük, hogy a kötetlen beszélgetés az ismerkedés mellett a jövőbeli tudományos együttműködések alapjául is szolgál majd és ezáltal összeköti a különböző egyetemeken tanuló, eltérő érdeklődési körű hallgatókat is. Éppen ezért a szakmai oldalon túl társasági programokkal is készülünk, hogy ezzel is segítsük az új ismeretségek, barátságok kialakulását.

Reméljük, sokatokkal találkozunk majd!

Bármilyen kérdés esetén keressetek minket bizalommal a semmelweistehetsegkonferencia@gmail.com címen!

Üdvözlettel,

Bátai Bence főszervező
Dékány Lea, Kiss Laura és Kotmayer Lili szervezők

 

Az I. Semmelweis Tehetségkonferencia résztvevői.