Betűméret: A A A

FELVÉTELI 2016

Kedves Felvételiző!
 

Nagy szeretettel köszöntünk honlapunkon! A legjobb helyen jársz, amennyiben csatlakozni szeretnél a közösségünkhöz. Kollégiumunk – mint minden évben – idén ősszel is megrendezi felvételi táborát, ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A tábor időpontja: 2016. augusztus 31. – szeptember 2.


A tábor helyszíne: Velence, IFI Szálló


Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 29. 24:00

A sikeres felvételhez mindenképpen szükséges a táborban való részvétel, annak elejétől a végéig. Ha felkeltettük érdeklődésedet, az alábbi módon jelentkezhetsz. Küldj magadról e-mailben a habil.harsfa@gmail.com címre:

  1. egy fényképes amerikai típusú önéletrajzot,
  2. egy rövid motivációs levelet, amelyben leírod, hogy miért szeretnél szakkollégista lenni, és miért is volna számunkra előnyös, ha Téged is a tagjaink közt tudhatnánk,
  3. végül egy értekezést (legfeljebb egy A4-es oldal terjedelemben!) „A tökéletes társadalom” témában!
  4. Ha budapesti vagy, esetleg albérletben laknál, illetőleg bármely okból nem tartasz igényt szakkollégiumi férőhelyre, de szeretnél közösségünkhöz csatlakozni, kérlek, e-mailedben jelöld meg, hogy „külsős” tagságra pályázol! (Túljelentkezés esetén előfordulhat, hogy szándékod ellenére is külsős tagságban részesülsz, amely egyenértékű a sikeres felvételivel. Ebben az esetben azonban nincs mód a beköltözésre.)
  5. Kérlek jelezd, hogyha augusztus 31. – szeptember 2. között rendelkezel érvényes Budapest-bérlettel, hogy az ebben az esetben járó utazási kedvezményt érvényesíthessük!
  6. Amennyiben speciális étkezési igényeid volnának, vagy a közösségi étkezésről emiatt lemondanál, légy szíves, erről is tájékoztass minket, hogy felkészülhessünk!
  7. A felvételi tábor összköltsége 10.000 Ft, amelyért teljes ellátást biztosítunk a résztvevőknek. A tábor költségét egy összegben, a helyszínen kell befizetni.  Ha valaki nem jön el, de jelentkezett, akkor vállalnia kell, hogy az említett összeget ettől függetlenül befizeti. Így tehát jelentkezéseteket akkor tudjuk elfogadni, ha az említetteken kívül az alábbi nyilatkozatot (kitöltve, aláírva, majd valamilyen módon digitalizálva) is csatoljátok.

A táborral kapcsolatos fontosabb tudnivalók:

A jelentkezőket augusztus 31-én, 13:00-14:00 között várjuk a szakkollégiumba (1074 Budapest, Hársfa utca 59/b). Innen rövidesen vonattal utazunk Velencére, ahol két éjszakát töltünk majd el. Szerdán vacsorát, csütörtökön teljes ellátást, pénteken pedig reggelit és ebédet biztosítunk. Hálózsákot nem kell hozni, viszont szükség lesz írószerre, fürdőruhára, illetve olyan öltözetre, amiben sportolni tudsz.
Budapestre pénteken délután, a Habilitációs Bizottság eredményhirdetését követően utazunk vissza. A felvételre pályázó hallgatók pénteken is beköltözhetnek majd a számukra kijelölt kollégiumba, vagy pozitív elbírálás esetén a Hársfába; így elkerülhetővé válik, hogy kétszer kelljen költözni. Amennyiben a költözés csak a felvételi tábor előtt megoldható számodra és felvételt nyersz, lehetőség szerint segítünk az átköltözésnél.
 

Ha bármilyen egyéb kérdés merülne fel benned a szakkollégiummal vagy a felvételi táborral kapcsolatban, akkor nyugodtan keress minket!
 
Elérhetőségeink:

habil.harsfa@gmail.com

+36 30 632 7061 (Varga Vince)
+36 30 474 0319 (Mendik Péter)
+36 30 430 2360 (Erdélyi Tamás)

Hivatalos Facebook oldalunk: www.facebook.com/harsfa.semmelweis

A nyár hátralevő részére kellemes kikapcsolódást kívánunk, és reméljük, hogy nemsokára személyesen is megismerhetjük egymást!

Szívélyes üdvözlettel:
Korányi Frigyes Szakkollégium

Kategória: Hírek | A közvetlen link.