Betűméret: A A A

Korányi Frigyes Tudományos Fórum 2014

13.12.05

Tovább a regisztrációhoz >>

Felhívás a

Korányi Frigyes Szakkollégium XIX. Tudományos Fórumára

 

A Semmelweis Egyetem Korányi Frigyes Szakkollégiuma szakmai rendezvénysorozatának keretében 2014. március 6-án és 7-én, immár tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a Korányi Frigyes Tudományos Fórumot.

A Fórum célja, hogy előadási lehetőséget nyújtson fiatal kutatók, klinikusok, gyógyszerészek és TDK munkában részt vevő hallgatók számára, elősegítve a diszciplínák közötti tudományos kapcsolatfelvételt. A bírálóbizottságok vezetésére nemzetközileg is elismert szaktekintélyeket kértünk fel. A legjobb előadók szponzoraink által felajánlott értékes díjakban részesülnek. A tavalyihoz hasonlóan a Fórumot az egyetem nem magyar anyanyelvű hallgatói számára is meghirdetjük, így a konferencia két nyelven, magyarul és angolul zajlik majd. A prezentációk időtartama 10 perc, melyet 5 perces vita követ.

A Fórumra való jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével és az absztraktok feltöltésével, elektronikusan történik a harsfa.sote.hu honlapon. Itt a jelentkezési lap kitöltésekor a jelentkezőknek lehetőségük van megjelölni, kutatási témájuk mely szakterülethez kapcsolódik. Hangsúlyozzuk azonban, hogy a szekciók besorolásánál a változtatás jogát fenntartjuk.
Az absztraktoknak tartalmazniuk kell a munka célkitűzését, alkalmazott módszereit, a kapott eredményeket és az ebből levonható következtetések rövid összefoglalását. Mindez szóközökkel együtt maximum 2300 karaktert tehet ki.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a beérkezett absztraktok előzetes elbíráláson esnek át. A bíráló bizottság fenntartja a jogot, hogy az általa nem megfelelőnek ítélt előadás-kivonatokat visszautasítsa. Az egyes szekciók legfeljebb 9 előadást tartalmaznak. Az absztraktfüzetben azok az elfogadott előadás-kivonatok is megjelennek, melyek a fenti keretek miatt nem kerülhetnek előadásra.

Az absztraktok felöltésére 2014. január 12. és február 2. között van lehetőség.
Határidő: 2014. február 2. 24:00

A regisztrációs díj 3000 Ft, melyet az előadóknak a helyszínen kell befizetniük. Vidéki jelentkezőknek korlátozott számban szálláslehetőséget tudunk biztosítani.

A fórummal kapcsolatos levelezés és bővebb tájékoztatás a kftf2014@gmail.com e-mail címen, illetve a 06 20 825 9631 telefonszámon lehetséges.

Szakmai Bizottság
Korányi Frigyes Szakkollégium
Kategória: Hírek | A közvetlen link.