MEGHÍVÓ                                    

 

A Semmelweis Egyetem, Gyógyszerészeti Intézetének és az ELTE Kémiai Intézetének közös szervezésében megvalósuló

„Biológiai gyógyszerek előállítása, jellemzése”

című őszi iskolára,

amelynek időpontja: 2019.11. 21-22.

helyszíne: SE Gyógyszerésztudományi Kar

 

Az őszi iskola célkitűzése olyan újszerű, intenzív kurzus megvalósítása, amely jelentősen hozzájárulhat a biológiai gyógyszerek kutatásával, vizsgálatával foglalkozó kutatók ismereteinek bővítéséhez, új lehetőségek, gyakorlati alkalmazások megismeréséhez. A kurzus segíti a fehérjetudományok területén fontos biotechnológiai, analitikai, valamint szerkezetkutatási módszerek szélesebb körben való megismerését.

Ezen túlmenően fontos cél a résztvevő kutatók közötti kapcsolatépítés, új tudományos együttműködések kialakítása is.

A kurzusra elsősorban olyan fiatal kutatók, PhD hallgatók és posztdoktori kutatók jelentkezését várjuk, akik munkájuk során az itt szerzett tapasztalataikat hasznosítani tudják, és/vagy a jövőben ilyen irányú kutatómunkát terveznek.

 

A kurzus az FSA „Struktúraváltás a makromolekuláris és biológiai gyógyszerek oktatásában és kutatásában”, valamint a MedInProt 2.0 -HunProtExc pályázat keretében (2018-1.2.1-NKP-2018-00005 számú, Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból támogatott projekt) valósul meg.

Jelentkezés: a mellékelt adatlap visszaküldésével a ludanyi.krisztina@pharma.semmelweis-univ.hu vagy a sch@chem.elte.hu e-mail címre

JELENTKEZÉSI LAP PROGRAM LISTA