Tisztelt Egyetemi Polgártársak!
A Semmelweis Egyetem alapításának 250. jubileumi évében, az ünnepi eseménysorozat részeként kerül megrendezésre a Tudományos Oktatás és Kutatás Nemzetközi Hálózatának (USERN) következő kongresszusa “The 4th USERN Congress and USERN Prize Festival – Applied Science” címmel, a Vigadó Sinkovits termében és az Avicenna International College-ban (2019. november 8-10. között).
A USERN (https://usern.tums.ac.ir/), melynek alapító tagjai között számos Nobel díjas is található 2015-ben alakult nemzetközi tudományos szervezet, hálózat a világ kutatóinak összefogására, együttműködésére a jobb jövő érdekében.
A kongresszus egyik fő célja, hogy találkozópontként szolgáljon a különböző tudományterületeken tevékenykedő fiatal tehetségek számára elősegítve ezzel az interdiszciplináris kapcsolatok kialakulását. Az egészségügy területén külön hangsúlyt kap a beteg gyerekek tehetséggondozása is.
Szeretettel várjuk Önt a számos nemzetközi szaktekintélyt vonzó, angol nyelvű kongresszusunkra!
Kérjük, hogy a USERN Congress hírének terjesztésével segítse, hogy minél több szakember, illetve fiatal tehetség vegyen részt az eseményen hozzájárulva ezzel a magyar és a nemzetközi tehetségek találkozásához, együttműködésüknek kialakulásához.
Megtisztelő jelenlétükben bízva, várjuk visszajelzését részvételi szándékáról október 30-ig arash.mirzahosseini@avicenna.hu email címre.
Üdvözlettel:
A Kongresszus nemzetközi elnöke: Nima Rezaei
Hazai elnöke: Rosivall László