a Semmelweis Egyetem
49 nap
14 óra
8 perc
17 mp

A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány  pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos biológiai kutatással foglalkozó személyek számára.  A nyertes pályázó(k) között 500.000 Ft alapítványi adomány kerül kiosztásra.
A pályázat célja: a klinikai gyógyítás vagy orvosi tudományos kutatás területén dolgozók kiemelkedő tudományos tevékenységének elismerése.
Előnyt élveznek azok a pályázók, akik az Alapítvány névadójának munkásságát folytatva kardiovaszkuláris és anyagcsere betegségek területéről nyújtanak be pályázatot.
 A pályázat benyújtásának határideje: 2019. január 31. (elbírálásának határideje: 2019. április 30.)
A pályázatot palyazat@romicsalapitvany.hu email címre pdf formátumban kell benyújtani.
A pályázatot természetes személy, saját nevében, magyar nyelven nyújthatja be, a pályázati anyag ábrák nélkül maximum 15.000 leütés (karakter) terjedelmű lehet. A pályázathoz mellékelni kell rövid szakmai életrajzot a születési idő megjelölésével. A pályázat benyújtását saját kézzel aláírt és dátummal ellátott levélben kell bejelenteni az Alapítvány titkárának címezve, (borítékra írandó cím: dr. Dudás Márta 1461 Budapest Pf. 62.) könyvelt (ajánlott) küldeményben, mely bejelentés alapján válik hitelessé a pályázat. A pályázatot nyomtatott formában nem kell mellékelni.
Az Alapítvány adatairól, működéséről az alapítvány honlapján –  www.romicsalapitvany.hu. – található információ.