2016. november 19-én (szombaton) 10 órakor a Nagyvárad téri Elméleti Tömbben az EGYETEMI NAP (Dies Academicus) keretében kerül sor a doktori (PhD) fokozatot szerzett jelöltek  ÜNNEPÉLYES DOKTORRÁ AVATÁSÁRA.
Tisztelt Avatandó!
Előzetesen értesítem, hogy doktorrá avatása és az ünnepélyes diplomaátadás 2016. november 19-én 10.00 órakor lesz a Nagyvárad téri Elméleti Tömb dísztermében. A hivatalos meghívót november 1-e után küldjük el Önnek.
Kérem, hogy szíveskedjék az ünnepségen az alkalomnak megfelelő öltözékben megjelenni és legkésőbb 9.45-ig a saját nevével megjelölt ülésen helyet foglalni.
Amennyiben nem tud részt venni az ünnepélyes diploma átadáson, kérem, hogy akadályoztatásáról 2016. november 15-ig értesítse Tölgyesi-Lovász Krisztina hivatalvezetőt  e-mailben: (tolgyesi_lovasz.krisztina@phd.semmelweis-univ.hu)
Tájékoztatom, hogy az oklevél kiállítására vonatkozó jogszabály módosítása miatt a 2016. szeptember 1. utáni EDT határozat alapján fokozatot szerzett hallgatók oklevelén a minősítés szerepel, az ezt megelőző dátummal  fokozatot szerzettek oklevelén nem.
Amennyiben a Dies Academicuson az oklevelét  nem tudja átvenni a fokozatszerző, a Doktori Iskola Hivatalában, ügyfélfogadási időben,  személyesen vagy meghatalmazottja átveheti 2016. november 19. után.
Budapest, 2016. október 21.
Tisztelettel:
Dr. Tímár Józses
egyetemi tanár
a Doktori Tanács elnöke