Tájékoztatom, hogy a beiratkozásra 2015. szeptember 2-án szerdán 9:00 órakor a II. sz. Belgyógyászati Klinika A épület földszinti tantermében ( cím: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 46. ) kerül sor. A beiratkozás lefolytatásának zavartalansága érdekében, kérem a pontos megjelenést.

Kérem, hogy töltse le a Doktori Iskola honlapjáról a 6. sorszámú Beiratkozási Lapot, töltse ki nyomtatott formában és a beiratkozáshoz hozza magával.

Kérem, amennyiben a jelentkezési anyag beadásakor nem csatolta, a fenti honlapról töltse le a 3.a sorszámú „Megállapodás a doktorandusz/doktorjelölt, a témavezető és a munkahely együttműködéséről” (nem önköltséges képzésben résztvevő hallgatók számára) című mellékletet (http://phd.semmelweis.hu/dokumentumtar/urlapok-hallgatoknak), töltse ki és aláírva a beiratkozáshoz hozza magával.

Kérem, hozzon magával az index kiállításához szükséges igazolványképet.

Amennyiben a jelentkezési anyagához nem csatolta okleveleit, kérem hozza magával a diplomáját és nyelvvizsga bizonyítványát(ait), valamint az ezekről készült másolatot. Felhívom figyelmét a doktori kurzusokra, melyek listája a honlapon található. A kurzusokra a NEPTUN rendszeren keresztül kell jelentkezni a beiratkozási időszakban (2015. augusztus 31-szeptember 13.)

Kérem, hogy bármilyen további kérdésével forduljon félfogadási időben a Doktori Titkárság dolgozóihoz, egyéb információ a Doktori Iskola honlapján található.

 

Budapest, 2015. augusztus 12.

Dr. Rácz Károly
egyetemi tanár
a Doktori Tanács elnöke